Volt már veletek olyan, hogy semmihez nem volt kedvetek, akár évekig? Semminek sem látom az értelmét.
Volt és van.
Segítenék, de még én sem tudom a kiutat.
Így telt vagy két évem.
Nem tudom végül mi rángatott ki, mert én teljesen lemondtam magamról.
De idővel újra éreztem magamban a tenni akarás "csíráját". És rohadtul tetszet :)
Ez kB egy éve volt és azóta szépen összeszedtem magam. Tartok a céljaim felé.
Visszagondolva pedig kellett az a mély pont, mert teljesen máshogy látom a világot, és én is teljesen más vagyok.
Szóval fel a fejjel :)
Nem évekig, de fél évig biztosan. Depressziós voltam én is.
De muszáj volt felkelnem és csinálnom ugyanúgy tovább a dolgaimat, akármilyen rossz volt magamra erőltetni...
Sport. Szerintem az tud motivációt adni. Friss levegő, napsütés, banális dolog, de rajtam pl.segített.
Belefutottam dokumentumfilmbe, amiben nálam sokkal rosszabb sorsú emberek voltak és mégis tudtak mosolyogni, célokat kitűzni. Ez elgondolkodtatott..
Illetve citromfű+orbáncfű tea kúra+ magne b6 vitamin.
A depressziónak nem az a lényege, hogy meg akarsz halni. Szerintem. Én sem akartam meghalni, de úgymond bénultnak és tompának éreztem magam, folyamatosan aludni akartam, olyan üres volt minden, amit csináltam, nem esett jól.
A sport amúgy jó ötlet, engem is az rángatott ki, meg az, hogy lendületben maradtam akkor is, ha nagyon kellemetlen volt magamon erőt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!