Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fiúk lenne kedvetek beszélni...

Fiúk lenne kedvetek beszélni olyan orvosi ellátásokról amik veletek történtek meg és kellemetlen volt valamiért számotokra?

Figyelt kérdés
Lehet általános háziorvosi vagy iskolaorvosi esetleg korházi kezelésekről, szakellátásokról. Mostanában történtek is de lehetnek régebbről is amikor fiatalabbak voltatok. Az okát is írjátok meg amiért kellemetlenül éreztétek magatokat közben vagy utána és azt is hogy hány éves korotokban történt. Köszönöm..

2021. febr. 25. 08:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Iskolaorvos volt kellemetlen. Kettesevel mentunk be alsogatyaban, majd a vizsgalat soran mondta hogy vegyuk le es megnezte a peniszunket.
2021. febr. 25. 08:33
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez mikor történt középiskolában vagy még általánosban? Mi volt a vizsgálat?
2021. febr. 25. 08:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

középiskolában volt

meztelenül álltunk egymás mellett, fitymát fel kellett húzni, heréket megemelni majd még kérdezgetett és utána mondta mehetünk ki

2021. febr. 25. 10:05
 4/17 A kérdező kommentje:
Milyen kérdések voltak a vizsgálat végén?
2021. febr. 25. 10:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt általánosban minden évben vizsgálat ahol a végén péniszt és heréket is vizsgáltak. Voltak páran akiket kiszűrtek szükülettel vagy annak gyanujával
2021. febr. 25. 15:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
8. osztályban, Hármasával kellett bemenni, forgószínpadszerűen. Súly és magasságot magunknak kellett lemérni, az ápolónő vérnyomást mért, a vizsgálóágyon a has áttapintása után térdig kellett lehúzni az alsót, a herét áttapintotta, hátrahúzta a fitymát. Elég ciki volt, mivel a többiek is látták, hogy még nem kezdtem el serdülni, így nekem még kisfiús, kicsi csupasz volt a hímvesszőm.
2021. febr. 26. 12:55
 7/17 A kérdező kommentje:

#6os elhiszem, hogy ez nagyon kellemetlen lehetett ott neked a többiek előtt. Remélem nem verték nagydobra a fiúk akik bent voltak, hogy te még "kisfiú" vagy! :)

Egyébként mindent rendben találtak nálad azon kívül, hogy még nem kezdtél el serdülni? Gondolom későnérő vagy/voltál és mindez azért történt

2021. febr. 26. 14:17
 8/17 anonim ***** válasza:
88%

Nekem az volt furcsa amikor egy sima üzemorvosi vizsgálat során azt mondták hogy egy szál alsónadrágra vetkőzzek és kihangsúlyozta hogy a zoknit is vegyem le. Mikor arra számítottam hogy csak Max vérnyomásmérés lesz oszt jónapot.

Amúgy nekem fetisisztának jól jött. Utána megtanultam a valódi orvosi vizsgálatok technikáját és sub hajlamú egyedeket szoktam is hitelesen vizsgálni.

2021. febr. 27. 08:10
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Iskolaorvosnál nekünk többnyire úgy volt, hogy először egyszerre mentünk be és alsógatyára kellett vetkőzni, itt még csak vérnyomást, súlyt, magasságot stb. néztek. Utána egyesével mentünk az orvoshoz ahol le kellett rakni a boxert és megnézte a heréket és hogy hátra lehet e húzni a fitymát.

Maga a vizsgálat nem is volt kínos, csak volt egy lány, aki mindig nagyon szétszórt volt és elfelejtett leadni valami papírt az elején. A váróból nyíló ajtón bekopogott, majd nagy lendülettel jött is be, amikor rajtam már nem volt semmi. Az orvos mondta, hogy rakja le gyorsan aztán majd csukja be az ajtót de elég feltűnően végigmért azért mielőtt kiment.

Utána beszéltünk és mondta, hogy osztályfőnök szólt, hogy hozza be gyorsan még biztos nem kezdtük el.

2021. febr. 27. 08:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt par ciki sztori.
2021. febr. 27. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!