Fiúk lenne kedvetek beszélni olyan orvosi ellátásokról amik veletek történtek meg és kellemetlen volt valamiért számotokra?
középiskolában volt
meztelenül álltunk egymás mellett, fitymát fel kellett húzni, heréket megemelni majd még kérdezgetett és utána mondta mehetünk ki
#6os elhiszem, hogy ez nagyon kellemetlen lehetett ott neked a többiek előtt. Remélem nem verték nagydobra a fiúk akik bent voltak, hogy te még "kisfiú" vagy! :)
Egyébként mindent rendben találtak nálad azon kívül, hogy még nem kezdtél el serdülni? Gondolom későnérő vagy/voltál és mindez azért történt
Nekem az volt furcsa amikor egy sima üzemorvosi vizsgálat során azt mondták hogy egy szál alsónadrágra vetkőzzek és kihangsúlyozta hogy a zoknit is vegyem le. Mikor arra számítottam hogy csak Max vérnyomásmérés lesz oszt jónapot.
Amúgy nekem fetisisztának jól jött. Utána megtanultam a valódi orvosi vizsgálatok technikáját és sub hajlamú egyedeket szoktam is hitelesen vizsgálni.
Iskolaorvosnál nekünk többnyire úgy volt, hogy először egyszerre mentünk be és alsógatyára kellett vetkőzni, itt még csak vérnyomást, súlyt, magasságot stb. néztek. Utána egyesével mentünk az orvoshoz ahol le kellett rakni a boxert és megnézte a heréket és hogy hátra lehet e húzni a fitymát.
Maga a vizsgálat nem is volt kínos, csak volt egy lány, aki mindig nagyon szétszórt volt és elfelejtett leadni valami papírt az elején. A váróból nyíló ajtón bekopogott, majd nagy lendülettel jött is be, amikor rajtam már nem volt semmi. Az orvos mondta, hogy rakja le gyorsan aztán majd csukja be az ajtót de elég feltűnően végigmért azért mielőtt kiment.
Utána beszéltünk és mondta, hogy osztályfőnök szólt, hogy hozza be gyorsan még biztos nem kezdtük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!