Menhelyről ha kutyát szeretnèk befogadni, akkor az orvosi ellátásokra(oltások,szerződés,stb.) lehet részlet fizetést kérni? Vagy esetleg olyan lehetőség szokott lenni,hogy pl lefoglalod hogy neked tartsàk meg?
Előbb gyűjtsd össze a pénzt, és már azzal menj a kutyáért. 2-3 hónap max.
Mikor mi elhoztuk a kuytát, nem kértek semmit, de adtunk 20 ezer forintot meg egy 15 kilós tápot.
Ahol pénzt kérnek, ha odamész, hogy te csak részletben tudsz fizetni, 100% nem adnak kutyát... mi lesz, ha a jövő hónapban megbetegszik, és orvos kell neki? Az sem 2 fillér lesz...
Nálunk a menhelyen van olyan opció, hogy lefoglalod, és később viszed csak haza. Akkor már te állod az etetését is.
Mire szeretnél részletfizetést? Menhelye válogatja, de pár ezer-15 ezer körül van egy kutya örökbefogadása, erre nem hinném, hogy adnak részletfizetést.
Én 20 vagy 30 ezret adtam a kutyámért a fajtamentésnek, nem mondtak konkrét összeget, az ivartalanítást mondták, hogy mennyi volt, azon felül én döntöttem, én felkerekítettem. De már a pontos összegre nem is emlékszem. Azóta is havi x összeggel támogatom őket, automatikusan megy az utalás, és ennél már jóval többet költöttem rá, felszerelések, kaja, kötelező oltások, féreghajtó, vonatjegy, buszjegy, buszbérlet, és egyébként egészséges kutyáról van szó.
Ha már a kihozás is anyagi gondot okoz, még várj a kutyázással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!