Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, örültök hogy nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, örültök hogy nektek nem kell a péniszetek mérete miatt aggódnotok?

Figyelt kérdés
Tőletek senki nem várja el hogy lófarokkal szülessetek, szóval már csak ez nagy kényelemmel jár. Egy nőnek a szex csak az élvezetről szól, és nem a teljesítmény és megfelelési kényszerről mint a férfiaknak. Irigyellek titeket.

dec. 28. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:
Mindenem megvan az életben ha erre vagy kíváncsi.
dec. 28. 21:24
 62/72 anonim ***** válasza:
93%
5 évet leszek összesen itthon a 3 gyerekkel, aztán mehetek vissza dolgozni ugyanúgy, mint mindenki. Az az 5 év pedig állítom, hogy keményebb meló, mint egy átlag munka Magyarországon. Tapasztalatból mondom, hogy kisgyerekeseket nagyon nem akar felvenni senki, mert folyton otthon kell maradnunk a beteg gyerekeinkkel. A férjem nekem nem szexuális segédeszköz. Eleve barátok voltunk, amikor először érdeklődni kezdtünk egymás iránt. Aztán elhívott moziba, vett nekem virágot, hazakísért és megcsókolt. Onnantól számítjuk, hogy együtt vagyunk. Nem mértem le előtte a farkát, hogy bocsesz, 18 centi alatt nem tárgyalok. De egyszer lemértem, amikor a Jólvanezígyben azt mondták, hogy 15 cm a magyar átlag. Már volt egy gyerekünk, úgyhogy nem ezen múlott, hogy a küszöbön alszik - e aznap. 15,5 cm lett. :D Ez nagy lófaroknak számít?
dec. 28. 21:29
 63/72 anonim ***** válasza:
86%
61, nem, az érdekelt, hogy erős tévképzetekkel és minimál realitásérzékkel hogy lehet dolgozni, számlákat befizetni, egy életet menedzselni.
dec. 28. 21:33
 64/72 anonim ***** válasza:
86%
De, ez egy troll, ilyen elmebeteg nem létezik. Már minden irányból írtam neki választ, teljesen más megközelítésben, más témával és mindenbe belekötött. Lényeg, hogy vitázhasson. Szerintem épp akkorákat röhög, mint én rajta.
dec. 28. 21:35
 65/72 A kérdező kommentje:
#63 Van bőven realitásérzékem. Még neked is adgatnék belőle. Nem tudom miről beszélsz, vagy mi az ami annyira unrealisztikus lenne amit mondtam. Egyébként egy anonym oldalon vagyunk. Semmi közöd hozzám, ahogy nekem se hozzád.
dec. 28. 21:43
 66/72 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy örülök. A férfiak lúzerek, nem akarnék közéjük tartozni. Állandóan csak sírnak, panaszkodnak, nyafognak.
dec. 28. 22:45
 67/72 A kérdező kommentje:
Jól teszed. Amiket felsoroltál mind női tulajdonságok, szóval érthető hogy egy férfinál ez taszító.
dec. 28. 22:53
 68/72 anonim ***** válasza:
86%

Te irigyled a macskáktól, hogy ki tudják nyalni a saját feneküket és megeszik nyersen a döglött egeret?

Ha nem, az a te saját logikádból kiindulva azt jelenti,hogy a macskáknak nehezebb életük van, mint neked férfiként.

dec. 29. 01:37
 69/72 anonim ***** válasza:
El tudod képzelni, milyen az, ha nem akarsz gyereket, és terhes leszel? Mehetsz engedélyeztetni, aztán műtétre, mindenki úgy néz rád, mint egy bűnözőre? Vagy kicsúszol az időből és meg kell szülni? Meg ha már a méretnél tartunk, nők meg azért aggódhatnak, hogy az övék túl nagy.
dec. 29. 08:58
 70/72 anonim ***** válasza:
86%

"Tőletek senki nem várja el hogy lófarokkal szülessetek"

Tőled se, ha nincs négy patás lábad és sörényed.

dec. 29. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!