Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem áll fel semmire sem egyáltalán nem mi lehet az oka valami segítséget tudtok adni? 19/f
Figyelt kérdés
Történt egy balesetem eltört a lábam leállt a vesém tüdőembóliám lett azóta nem áll fel a farkam semmire sem előtte meg már egy pár csókra is felállt. Vérhígitó kapszulát meg pulzuscsökkentőt szedek. Mit javasoltokdec. 27. 18:41
2/15 anonim válasza:
Szerintem először gyógyulj meg és utána érdekeljen a farkad.
3/15 anonim válasza:
Szerintem beszélj egy orvossal, ha medikális oka van, itt nem fogod tudni megoldani.
4/15 anonim válasza:
Cellux-módszerrel teszteld van-e reggeli/éjszakai merevedésed. Ha nincs akkor urológus. Ha van akkor először gyógyulj meg utána pszichológus (mert pszichés oka van).
6/15 anonim válasza:
Betegen nekem se szokott felállni. Várj amég meggyógyulsz, utána próbálkozz.
8/15 anonim válasza:
Legalább gondolkozz már egy kicsit legalább.
Ha beteg vagy minek álljon fel?
Gyógyulj meg és hagyd hogy menjen a maga útján minden, majd ha a szervezeted olyan lesz akkor fel áll.
9/15 anonim válasza:
#5 cellux-szal (de jobb leuklopasttal) alvás előtt a hashoz ragasztják a péniszt. Ha van éjszaka spontán merevedés akkor értelemszerűen leválik, ha viszont odaragasztva marad reggelig akkor nincs. Egy roppant egyszerű, otthon is elvégezhető módszer az éjszakai merevedés megléte / nem megléte ellenőrzésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!