Hogyan kell ismerkedni ? Segítséget kérnék 35 éves vagyok Soha nem volt még párkapcsolatom Nem vagyok jóképű Egyáltalán nem vagyok a nők kedvence. Szerencsére kövér már nem vagyok sikerült lefogyni de szégyellem a testemet
Tessék, adok ingyen egy társkeresési tanácsot. Ne a nyomoroddal indítsd a társkeresést. A nők ezt rühellik.
A második tanács ami ebből következik, hogy emeld ki az előnyös tulajdonságaidat. Ne nagyítsd fel, csak emeld ki. A harmadik tanács már pénzbe fog kerülni. 😂 Prostit olcsóbban kaphatsz, mint amennyibe a “tanfolyam” fog kerülni. Sok idő a tanulási folyamat.
Ne veszítsd el a reményt!!!
Én 40 évesen vagyok ugyan ebben a szituációban.
Itt a gyakorin bármi lehetséges, de a társaság mostanában kicsit szomorkásabb...
Legyél pofátlanul nyomúlós, és szord a pénzt
És reppenek rád a qwák
Nem értem a korosztályotokat :( Két kedves, aranyos lányom van (32 és 28 évesek) és ugyanúgy nincs párkapcsolatuk. Ők is magukat szégyellik, hiába mondom, hogy ez hülyeség.
Szóval csak azt akarom hangsúlyozni, hogy a másik nem éppolyan nehéz helyzetben van, próbáljátok ezt a nehézséget együtt leküzdeni, a médiumok által rátok erőltetett kényszert félredobva természetes módon megnyilvánulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!