Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy egy nőnek jót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy nőnek jót tett a válás? ( Avagy a válása után egy igazi kis rib*nc lett ?)

Figyelt kérdés

Na jó ezt a zárójeles megjegyzést, csak a kattintásvadászat miatt írtam így! Ezt elismerem :)

A válás mindig nehéz. Az emberek sok féle okból válnak. Nem kell felsorolnom mi minden lehet az ok. A legtöbben bezárkóznak. Aztán van az a mítosz is, hogy vannak nők, akik a válás után, kivirulnak. Mert tegyük fel, a férje nem törődött vele a szexuális élete is romokban volt, ha volt egyáltalán. Aztán jött a válás. És aztán azt gondolja, hogy most, hogy vége annak az életnek, most aztán bepótlok mindent! Mindent, ami eddig kimaradt az életemből! És ez azt is jelenti, hogy felfedezi vagy újra felfedezi a szexualitást. Kiéli a vágyait. Átél mindent, amit addig nem mert átélni a szexben. Én ismerek ilyet. Azzal a különbséggel, hogy ő a férje halála után döntött így. De nem, nem fogom elmondani kiről van szó! Viszont épp az ő esete vetette fel bennem a kérdést: Válás után is van ilyen?

Gondolom az azért egyértelmű, de sajnos mégis muszáj leírnom, hogy ne csak egy szavas válaszokat írjatok, hogy igen van ilyen, vagy hogy nem ilyen nincs! Ennél azért bővebben, ha lehet!

ma 13:13
A kérdező szavazást indított:
Ez csak mítosz! Ilyen nincs!
Hallani hallottam ilyesmit de nem ismerek ilyen nőt
Van ilyen! Rólam van szó
6 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
A legtöbb az lesz ki élvezi újra az életet a szabadságot és nem sorvad el egy töretlen unalmas fsz mellett
ma 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Töketlen mellett*
ma 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Az összes ezt csinálja. Ez biológia. De utána ha újra vadászott magának egy szponzort, egy idő múlva neki is fájni kezd esténként a feje.
ma 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Általában már a válás előtt is ez megy 😆
ma 14:34
 5/7 A kérdező kommentje:
#3-as és #4-es válaszoló. Ezek a cinikus válaszok, pfff! Erre azért nem számítottam…
ma 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Csak a tényeket mondtam. 3-as
ma 16:01
 7/7 A kérdező kommentje:
# 3-as ezek szerint ez saját tapasztalat?
ma 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!