Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az Instagram/Facebook fizetőss...

Az Instagram/Facebook fizetőssé válása mit jelent pontosan?

Figyelt kérdés

Milyen formában kell majd fizetni?

Csak a felhasználás után? Vagy ha nem fizetsz be egy fix összeget akkor törlik a fiókodat?

#Facebook #Instagram #Fizetőssé válás
2023. jan. 15. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Még mindig nem lesz fizetős. A statisztikám pedig tovább bővült..
2023. jan. 15. 13:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam
2023. jan. 15. 13:58
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Csak a nem korlátlan mobilneteseket érinti a dolog - idáig nem kellett fizetniük, ha ezeket a szolgáltatásokat használták, most már - hála az Európai Unió netsemlegességi szabályozásának - kell.

Bővebben:

[link]

2023. jan. 15. 13:59
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Gondoltam. A statisztikám olyanokról készül, akik nem tudnak olvasni (illetve képtelenek értelmezni az olvasottakat).
2023. jan. 15. 13:59
 5/11 anonim ***** válasza:
30%

Magadom hol adhatod át a pénzt. Zsebből zsebbe... ha akarod.

(éjfélkor az egyik aluljáróban), és használhatod tovább mint eddig ;)

2023. jan. 15. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Hány ilyen kérdés lesz még márciusig :D

Nem kell fizetni érte, csak amint életbe lép az internetsemlegességet biztosító törvény, nem lehet a mobilneteseknek az adatforgalmi keretbe foglalt adatmennyiség fogyása nélkül használni bizonyos oldalakat.

A törvény egyenlő feltételeket biztosít minden weboldal és szolgáltatás számára.

2023. jan. 15. 14:19
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

"A statisztikám olyanokról készül, akik nem tudnak olvasni (illetve képtelenek értelmezni az olvasottakat)."

Kevesebb melóval járnia, ha azt vennéd figyelembe, aki tud. :)

2023. jan. 15. 14:21
 8/11 A kérdező kommentje:

Ja értem. A trollok kíméljenek, a cikk nem magyarázta meg ezt így, csak közölte az információt.

Tehát wifivel úgy lehet használni mint eddig.

2023. jan. 15. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

" a cikk nem magyarázta meg ezt így, csak közölte az információt"

Melyik cikk? Egyébként igen valószínű, hogy közölte, csak nem olvastad el figyelmesen.

2023. jan. 15. 15:25
 10/11 anonim ***** válasza:
3: nem kell fizetni a facebookért. Az adatért kell fizetni a szolgáltatónak. A facebook nem lett fizetős, sajnos...
2023. jan. 15. 22:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!