Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben szoktátok kiélni a pisi vágyat, illetve mikor jöttetek rá, hogy ez érdekel, akár bepisilés, akár tartogatás, és miben élitek ki ezt?
Figyelt kérdés
Én pár éve jöttem rá, és először le akartam szokni róla, mert azt hittem nem oké, de azóta tudom, hogy több ember is szereti, és nem tragédia. De akkor az a kérdésem, hogy miben élitek ezt ki? Azt látom, hogy többen tesztek fel ilyen kérdéseket, volt amire válaszoltam is, de ezen kívül? Maga a pisiszex nem érdekel, a kakis dolgok se nagyon, csak pl. így bepisilés, tartogatás. Az a kérdésem, hogy ti ezt hogy élitek ki?
Privit nem kérek!
dec. 9. 17:44
2/9 anonim válasza:
Regisztralj Redditre, angolul keress a subredditekre, haza fogsz erkezni.
3/9 anonim válasza:
én ilyen történeteket olvasok, nézek. Ennyi.
4/9 anonim válasza:
Van aki még meg sem született az itteniek közül, amikor már én és néhány lány, ilyen házibulikat csináltunk. Nem mennék most bele részletekbe. Lányokkal csacsogok csak erről mert pasi vagyok, tabuk nélkül.
5/9 anonim válasza:
Egybe kell terelnem az összes ilyen jellegű kósza vágyaim, aztán megélem. Ezután kitart 1-2 évig is.
Pszt…!
6/9 anonim válasza:
Bepisilek amikor- és amibe csak tehetem, mert szeretem 😎
fiú vagyok
8/9 anonim válasza:
Bepisilek és tartogatni is szoktam, amikor van rá lehetőségem.
9/9 anonim válasza:
Tartogatom, amíg bírom.
Aztán vagy csak egy kicsit, vagy éppen teljesen bepisilek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!