Mennyi volt a leghosszabb idő amíg kibírtad pisilés nélkül?
Figyelt kérdés
Nekem 24 óra. Egyik nap 11:30 körül pisiltem, este már nem mentem ki, csak másnap 11:30 körül. Utolsó 2 órában már nagyon kellett. Kíváncsi vagyok, hogy kinek mennyi volt a leghosszabb idő. 26F A 24 óra alatt kb 2.5-3L folyadékot fogyasztottam.2023. febr. 2. 05:54
2/17 anonim válasza:
Rohadt egészségtelen visszatartani 1-2 órára is nem hogy 24 re
3/17 anonim válasza:
Suliban 8 órán át nem pisiltem, majd 1 órás buszút és még utána az utcán megállítottak, bár akkor már nagyon kellett erőlködnöm, hogy bent maradjon.
4/17 anonim válasza:
Tudom hogy egészségtelen, de néha mi szoktunk olyat játszani egy haverommal, hogy ki bírja tovább pisilés nélkül. Előtte meg kell inni fél liter vizet és úgy indítjuk egyszerre a dolgot, a vége felé már nagyon izgi...
Kb. fél nap a rekord, de még soha nem mértük meg pontosan.
5/17 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet játszani, nekem a rekordom 9 óra :D
6/17 A kérdező kommentje:
Ez tök jó!😁 Én is szoktam ilyet, hogy direkt sokat iszok és tartogatom. Tudom hogy nem egészséges, de nem ez volt a kérdés. Nyilván nem minden nap csinálom. Meg olyan is volt amikor csak lusta voltam kimenni és akkor már csak azért is az utolsó pillanatig tartogattam.😄
2023. febr. 12. 14:23
8/17 anonim válasza:
Ha valaki szereti az ilyen játékot írjon, dumálhatnánk
Fiú vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!