Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi volt a leghosszabb idő...

Mennyi volt a leghosszabb idő amíg kibírtad pisilés nélkül?

Figyelt kérdés
Nekem 24 óra. Egyik nap 11:30 körül pisiltem, este már nem mentem ki, csak másnap 11:30 körül. Utolsó 2 órában már nagyon kellett. Kíváncsi vagyok, hogy kinek mennyi volt a leghosszabb idő. 26F A 24 óra alatt kb 2.5-3L folyadékot fogyasztottam.

2023. febr. 2. 05:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
12 ora, es olyan ugyes dolog volt nem inni es nem pisilni, hogy hugyuti fertozesem is lett. Teljesen ertelmetlen azert is, mert eleve folyadekot kell inni rendesen, akkor meg nincs kibirod-e kerdes. Es mert leteznek vecek, vagy kerdezni kell, szolni, fizetni, de nevetseges nem elmenni.
2023. júl. 29. 11:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Szeretnék gratulálni ehhez a játékhoz.

Kitágulnak az izmok, ami később bajt okoz.

Arról nem is beszélve, hogy nem tud a szervezet méregteleníteni.

A saját testeddel bármilyen hülyeséget játszhatsz és viseld a következményeit.

De másnak ne reklámozd.

2023. júl. 30. 13:40
 13/17 anonim ***** válasza:
26ó12p33mp
2023. szept. 28. 20:12
 14/17 anonim válasza:
5 óra
2023. okt. 25. 23:58
 15/17 erogeen ***** válasza:
Ez nem meghatározható, mert rendes mennyiségű vizet iszom naponta. Csak délután 1,5 litert és reggel meg délelőtt is tolom. Szeretem sokáig tartogatni, ebből néha adódnak balesetek is. Talán 4- 5 óráig lehet visszatartani ilyen körülmények között, de van, hogy még addig se. F
2023. nov. 22. 11:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Osztálykirándulás szégyenlős hólyag szindrómával 12 óra. Sajnos nem spóroltam a folyadékkal, mert azt hittem lesz komfortos hely. Az utolsó 6 óra szenvedés volt, azt hittem szétrepedek. 😞😩
jún. 10. 07:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Távolsági buszozás miatt rendszeresen 6 órán át, de ugye nem is iszok, így könnyű. (4 óra az út, de előtte direkt nem iszok). Bírnám tovább is, ha nem innék, de én nem szoktam ezzel próbálkozni. Ez valami szexuális indíttatású, gondolom én.

Meg alvásnál is megvolt már a 12 óra, de akkor sem ittam nyilván.

aug. 23. 11:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!