Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van arra, hogy 20-on valahány évesen találjak egy 40–50es nőt szex kapcsolatra, esetleg csak egy egyéjszakásra?
Nagyon oda vagyok ezért a korosztályért, de fogalmam sincs, hogy hogyan és miként lehetne megközelíteni őket és hol… valószínűleg a 99%-uk nak ez meg sem fordul a fejükben, hogy egy fiatal csávóval dugjanak.
Még annyit hozzászeretnék fűzni, hogy nem a bomba MILF-ek a cél. Valakinek vannak tapasztalatai, akárcsak egyéjszakásai?
(Légyszi Trollok kerüljetek. Tudom, hogy vannak lepukkadt nők ebben a korosztályban, de ez engem cseppet sem zavar, sőt :) )
Ha tudsz csajozni és a saját korosztályodban is flottul megy a story akkor van esélyed. Ha nem tudsz csajozni akkor egyik korosztályban SEM fog.
Elmehetsz a Remixbe, jó kis hely, de ha azt várod a nők támadjanak le és nincs benned annyi kraft, hogy te csípd fel őket akkor tök feleslegesen vagy ott.
Ismerke olyan 50-es nőt aki a 20-as pasikra bukik!
Szóval nem lehetetlen a dolog
Am, szerintem itt is talász, meg szexrandi.hu se rossz.
Én a 40-eseket mindig itt szedtem fel az oldalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!