Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szaunában mennyire lehet meztelenül látni az embereket? Aki jár szaunába, mennyire szoktátok megnézni a másikat?
Figyelt kérdés
nov. 25. 21:32
21/25 anonim válasza:
Nem szoktam másokat bámulni szaunába. Igen látom őket, de nem szoktam senkit sem alaposan megnézni. Persze ha valakinek túl nagy/kicsi a farka, melle, esetleg intim piercinget hord, az feltűnik és jobban észreveszi az ember, de nem érdekel. Én szaunázni megyek, nem másokat nézegetni.
22/25 anonim válasza:
#14: A magnum nem szauna, hanem egy melegbár, ahol van szauna is. Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Épeszű, heteroszexuális ember nem megy oda, de még a melegek közül is csak az igénytelenebbje.
23/25 anonim válasza:
#12: Krisztián, épp elég szart keversz a facebookon is a tévképzeteiddel, ne rontsd itt is a levegőt. Nézd már meg az értékeléseket, a többieket szinte csak te pontozod le, míg téged azért jóval többen. Az emberek többsége se nem meleg, se nem exhibicionista! A strandra sem azért jár a többség, mert ott akar felsedni egy bögyös macát, hanem mert ki akar kapcsolódni. Az emberek többsége a szaunába pihenni, izzadni, kikapcsolódni megy, nem ismerkedni, főként nem azonos neművel. Te járhatsz oda, szeretheted is, de ne általánosíts, még ha ezen az oldalon a melegek felülreprezentáltak is.
24/25 anonim válasza:
Bocsánat, az előző üzenet a 14-esnek szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!