Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szaunában mennyire lehet meztelenül látni az embereket? Aki jár szaunába, mennyire szoktátok megnézni a másikat?
Textilmentes és textilmentes szauna között is van különbség. Van ahol (jellemzően az ország keleti fele, pl. a debreceni Aquaticum) valóban annyit tesz a textilmentesség, hogy nincs fürdőruha, hanem szaunalepedőben ülnek az emberek.
(Mondjuk nem tudom mennyi az élvezeti értéke ennek azon hölgyek számára, akik nyakig tekerik magukra a lepedőt, lévén, hogy az eléggé nagyon át tud ám forrósodni... De ez legyen az én bajom :P)
Aztán van az a textilmentes szauna, ahol szó szerint semmi nincs, csak a lepedő, amin ülünk. Ilyen pl. Sárvár vagy Zalakaros az ország nyugati felében.
Szóval a kérdésedre a válasz: ha keletre mész kevésbé látsz meztelenséget, míg ha nyugatabbra, ott már inkább. :)
33F
Szó
A magnum szauna kimondottan homoszexuálisok szaunája, ők ott azt csinálnak, amit akarnak.
Egy sima szaunába tényleg szaunázni mennek az emberek, nem élvezkedni.
Másfelől én azon az állásponton vagyok ezzel a meztelenséggel, hogy
- azon felül, hogy egyáltalán nem zavar ha másokat látok meztelenül - inkább legyen egy ember meztelen, mint büdös. Amikor állok sorba a boltban és az előttem álló irtózatosan büdös, akkor az se zavarna, ha tök pucér lenne, csak büdös ne legyen. Ha valakinek nem tetszik a meztelen szaunázás, akkor menjen olyan helyre, ami kimondottan fürdőruhás szauna. Sajnos, ebből nagyobb a választék egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!