Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleid előtted is meztelenkednek?
Én fiú vagyok és anyám szinte minden nap legalább egyszer meztelenkedik.
Mindig is csinálta, de mióta tini korba léptem egyre jobban zavarl.
Szerintem nem kellene ezt csinálnia, mert nekem és ahavroknak is a csajok vannak témán állandóan és otthon meg egy meztelen nő szaladgál...
Éritek mire gondolok ugye?
Mit tudnék tenni szerinted?
Ha szólok neki erről az olyan durván ciki lenne, mert akkor levágná hogy kicsit fel izgat ezzel...
Érted...
Neked volt hasonló?
Fiú vagy lány vagy és melyik szülőd csinálta?
Te mit tettél?
én annyi értelmet szűrtem le ebből a posztból meg válaszokból hogy
1. Mindenki nudista szülőknél nőtt fel
2. Valójában nem csak a politikusok fejében van diktatúra hanem emberekre lebontva minden egyes induviduumban, mert aki mást mer mondani, meg mer szólalni az le van pontozva, nagyon jól lemodellezhető a Gyakorin is.
az hogy demokrácia van, mindenkit meghallgatunk és esetleg legalább semlegesen fogadjuk mások válaszát nyomokban sem látszik. helyette a harsogó 16 évesektől egészen a 40 éves korig ha nem egyezik a véleményével.. pereg a "nem hasznos" gomb, holott ez vélemény, mellesleg nem jelent semmit, téged nem korlátoz a nudizásodban hogy Kovács Albert szerint ez nem helyes.
Szomi!
1. otthon alkalmanként meztelenül lenni nem nudizmus. (Aki mindig ruhában van, arra sem mondjuk, hogy a textilizmus híve. Ne ragasszunk már izmusokat egymásra.)
2. hamar feltűnt neked, hogy a pontozás itt (is) szimpátiára megy. Egyébként az igazmondót sehol sem szeretik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!