Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleid előtted is meztelenkednek?
Én fiú vagyok és anyám szinte minden nap legalább egyszer meztelenkedik.
Mindig is csinálta, de mióta tini korba léptem egyre jobban zavarl.
Szerintem nem kellene ezt csinálnia, mert nekem és ahavroknak is a csajok vannak témán állandóan és otthon meg egy meztelen nő szaladgál...
Éritek mire gondolok ugye?
Mit tudnék tenni szerinted?
Ha szólok neki erről az olyan durván ciki lenne, mert akkor levágná hogy kicsit fel izgat ezzel...
Érted...
Neked volt hasonló?
Fiú vagy lány vagy és melyik szülőd csinálta?
Te mit tettél?
nem utalgatok én semmire se.. nyugi. meg nem kövezem meg őket, nem olyan vagyok aki rohan feltenni tiktokra hogy öhöhöhöheeeööhh képzeld ők pucérkodnak
de valami egyszerűen fura
Nem tudtam, hogyan is kezdjek neki. Aztán mint egy előttem válaszoló is leírta én is egy nudista családban nőttem fel és élek jelenleg is.
Én is fiú vagyok és az egész család szinte minden nap legalább egyszer meztelenkedik, ha nem többször.
Mindig is csináltuk, mi így nőttünk fel. Főként nyáron a nagy melegben és a medencében az udvaron így vagyunk, de sokszor előfordul, hogy pl fürdésből kijövet vagy bemenet meztelenül megyünk végig a lakásban, nyitott szobaajtóknál öltözködünk vagy csak egyszerűrn a család 1-2 tagja úgy van mert így érzi jól magát.
Én személyszerint soha nem fantáziáltam vagy izgatott fel sem anyám, sem pedig lánytestvéreim, ez nálunk annyira semleges mint másnál az, hogy zöld vagy piros polót visel valaki.
Ez megint az, kik hogy nőttek fel, mihez szoktak.
"Mit tudnék tenni szerinted?
Ha szólok neki erről az olyan durván ciki lenne, mert akkor levágná hogy kicsit fel izgat ezzel..."
Egyszerűrn kérd meg, hogy öltözzön fel, vagy ne figyelj rá. Amikor meztelenkedik körülötted te pl telefonozz, olvass vagy csinálj is bármit ne nézz rá. Ennél jobb tanácsal nem tudok szolgálni, sajnálom, de remélem segítettem.
22-23-24
Te most magaddal beszélgetsz?
de nem fáztok így amúgy? :D
a ruhák arra s vanna hogy melegen tartsanak és ne kelljen 26 fokra fűteni és 300 ezres számlát fizetni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!