Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szüleid előtted is meztelenk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleid előtted is meztelenkednek?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok és anyám szinte minden nap legalább egyszer meztelenkedik.

Mindig is csinálta, de mióta tini korba léptem egyre jobban zavarl.

Szerintem nem kellene ezt csinálnia, mert nekem és ahavroknak is a csajok vannak témán állandóan és otthon meg egy meztelen nő szaladgál...

Éritek mire gondolok ugye?

Mit tudnék tenni szerinted?

Ha szólok neki erről az olyan durván ciki lenne, mert akkor levágná hogy kicsit fel izgat ezzel...

Érted...

Neked volt hasonló?

Fiú vagy lány vagy és melyik szülőd csinálta?

Te mit tettél?

nov. 23. 20:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
21%

de a kérdező arra utalt hogy őt felizgatja az anyja pucér látványa!

Szerintem nem kellene ezt csinálnia, mert nekem és ahavroknak is a csajok vannak témán állandóan és otthon meg egy meztelen nő szaladgál...

Éritek mire gondolok ugye?

nov. 23. 21:58
 12/33 anonim ***** válasza:
30%
Értjük. A kérdező egy hülye. Ha meg valami nem tetszik, el lehet költözni anyucitól...
nov. 23. 22:00
 13/33 anonim ***** válasza:
92%

Minsem vagyunk szégyellősek otthon

20L

nov. 23. 22:27
 14/33 gabor49 ***** válasza:
50%
nincs ebbe semmi ha meg felizgatja az anyja akkor hülye
nov. 24. 05:45
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Huzamosabb ideig nem volt otthon senki meztelen, de nem is takargattuk magunkat. Mindenki látott mindenkit az évek során. Volt, hogy iskolába készültünk reggel és a fürdőben húgom mellettem tette be a bugyiba a tisztasági betétet. Őszintén szólva semmi szexuálisat nem találtam benne.

F

nov. 24. 10:34
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Külön éltek, apámat gyakran láttam meztelenül, semmi bajom nem volt vele. Anyám szégyenlős volt, őt soha. Most, hogy nekem is van családom, bárki láthat bármit. Akik ezen problémáznak, azoknak van valami becsípődése. Normális ember nem gerjed a rokonára, akkor sem, ha ruha nélkül látja.
nov. 24. 10:41
 17/33 Hedonistxyz válasza:
100%
A test és a természetesség eltitkolása fura inkább. Az emberi test nem csupán különleges, hanem a művészetben is megjelenik. Egy Dàvid szoborra se nézz akkor rá ha zavar a meztelen test látványa, legyen az bárkié. Akár családtagé is.
nov. 24. 11:52
 18/33 anonim ***** válasza:
54%

1

felzaklatja.. ez a felizgat szó a magyarban kicsit félreérthető. mint az angolban a Get off ami 600 dolgot jelent KAPPA

nov. 24. 14:33
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
12 es biztos hogy neked való ez az oldal? gondolkodj el ezen.
nov. 24. 14:40
 20/33 anonim ***** válasza:
27%

17

szerinted az hogy egy szobrot pózolva készítettek el.. és öntvényből megcsinálták a részeit az ugyanolyan mintha anyukám mutogatná a nuniját??? ez komoly?

csak vicceltél remélem

nov. 24. 14:42
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!