Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleid előtted is meztelenkednek?
Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és anyám szinte minden nap legalább egyszer meztelenkedik.
Mindig is csinálta, de mióta tini korba léptem egyre jobban zavarl.
Szerintem nem kellene ezt csinálnia, mert nekem és ahavroknak is a csajok vannak témán állandóan és otthon meg egy meztelen nő szaladgál...
Éritek mire gondolok ugye?
Mit tudnék tenni szerinted?
Ha szólok neki erről az olyan durván ciki lenne, mert akkor levágná hogy kicsit fel izgat ezzel...
Persze. De ennek semmi szexuális töltete sincs. Kisgyerekkorom óta járunk nudista strandra, nálunk ez természetes.
tegnap 21:05
3/13 anonim válasza:
Nekem az apám, meg a mostohaanyám, de csak szimplán nem vagyok rá kíváncsi, és zavar.. Az elég dúrva lenne ha izgatna apám nemiszerve..
17/L
tegnap 21:07
4/13 anonim válasza:
3-as vagyok
egyszerűen csak menj a "tetthelyszínről" el, azt ennyi
tegnap 21:08
5/13 anonim válasza:
Szia nekem apám alszik mezteldnül meg gyakran látom úgy. Engem nem zavar. Kiskorom óta így van. Sztem ennek semmi szexuális töltete nincs . Fiu vagyok 21 éves . Ketten élünk
tegnap 21:37
6/13 anonim válasza:
Nudista családban nőttem fel, engem nem zavar, ha látom vmelyik családtagomat meztelenül. Szerintem ha téged zavar akkor beszélj anyuddal. Ha normálisan elmondod neki, hogy kényelmetlen számodra és szeretnéd, ha odafigyelne arra, hogy ne legyetek egymás előtt meztelenül, akkor megérti. 18L
tegnap 21:44
7/13 anonim válasza:
Szerintem nem kellene ezt csinálnia, mert nekem és ahavroknak is a csajok vannak témán állandóan és otthon meg egy meztelen nő szaladgál...
Éritek mire gondolok ugye?
igen értjük! hogy legszívesebben beakasztanál neki ......
tegnap 21:48
8/13 anonim válasza:
Gyermekkoromban 3 generáció élt egy házban.Szüleim,nagyszüleim,és én.Mivel 1 tévénk volt,szüleim szobájában,ott szoktam tv-t nézni.Anyám fürdés után fürdőköntösben jött a szobájukba.Ott öltözött fel.Kb 10-12 éves koromig nem zavarta,hogy ott vagyok.Láttam elégszer meztelenül.Jó szőrös volt odalent.És egyszer csak rájöhetett,hogy már nem vagyok annyira kicsi,és kiküldött,ha átöltözött.43f.
tegnap 21:50
9/13 anonim válasza:
Nálunk sosem voltak szégyellősek a szüleim, így a tesómmal azt láttuk, hogy ez nem gáz. Azóta is látom őket pucéran, pl nyaralóban napozáskor, vitorlázás közben, de otthon is előfordul a házban. Ugyanígy én is, tesóm is.
24L
tegnap 21:53
10/13 anonim válasza:
Anyámat, apámat is renszeresen láttam meztelenül fürdés, öltözés közben. Sőt fürdés előtt a szobában szoktak levetkőnzni majd pucéran mentek ki a fürdőszobába és utána vissza. Ráadásul apám nyaranta általában egy szál atlétatrikóban szokott flangálni otthon egész nap. Ebben nőttem fel, soha nem volt tabu nálunk a meztelenség. Nem zavart, semmiféle szexuális töltete nem volt, nem izultunk egymásra. Ők is láttak engem meztelenül napi szinten tiniként, sőt felnőttként is. F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!