Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm bdös a reggeli szexnél? Mit tud csinálni?
Figyelt kérdés
Este mindketten későn érünk, általában reggel szexelünk.
Este lefürdik, reggel nem.
Nem egyszer éreztem már a szgát, kicsit erősebb az átlag testszaga. Hogy mondjam meg neki finoman és mit tegyen? Igényes magára egyébként.
7# Hagymaszagú hónaljat (vagy simán bőrt) meg büdös szájszagot a legszerelmesebb állapotomban sem érzem vonzónak. Nem tudom, honnan szeditek ezt, hogy erre vonatkozik a dolog, mikor simán csak arra, hogy az orrod ugyan nem elég fejlett hozzá, hogy érezd a másik alap testszagát (ami nem bűz), de mivel passzoltok, ebből lesz kémia, mert az agyad ettől még érzékeli. (Ezt meg lehet valószínűleg ennél tudományosabban fogalmazni, nekem most erre futja.) Nem véletlen, hogy erősebb illatok esetén is egy jó parfüm tudja ezt kiváltani, nem az, ha az orrod alá fingik a kiszemelted. A büdös szagok senkiből nem váltanak ki vonzalmat és a meglévő vonzalom sem fedi el, hogy valami büdös.
nov. 3. 10:08
12/32 anonim válasza:
10: A kérdező azt írja, hogy "Nem egyszer éreztem már a szgát, kicsit erősebb az átlag testszaga", tehát nem egyedi eset. Ráadásul ha előtte pár órával tisztálkodott valaki, akkor a friss izzadságnak sem lehet erős szaga, mivel az a baktériumoktól lesz, ahhoz pedig nem elég pár óra. Valóban lehet bűnös a nem tiszta ágynemű, vagy alvós póló. Ezért sem veszünk fel tisztálkodás után használt alsóneműt, pólót, stb.
Mindenesetre ha a másik illatát (szagát) kellemetlennek érezzük, annak oka van.
nov. 3. 10:11
13/32 anonim válasza:
Én egyetértek az 5-össel. Akivel nekem eddig erős volt a kémia, azt soha nem éreztem büdösnek, akkor sem, ha 40 fokban bicikliztünk a nyaraláson és izzadtan is egymásnak estünk volna. Még a reggeli szájszagától sem vagyok rosszul, ugyanúgy megkívánom. Ezzel szemben volt olyan, akinek meg nem bírtam elviselni a testszagát, hiába fürdött minden nap. Amint kicsit leizzadt már rosszul lettem tőle.
nov. 3. 10:16
14/32 anonim válasza:
Pedig ha nindig érzi reggelente az esti fürdés ellenére és nem száj szag, akkor nem jó a kémiájuk, valóban. Nekem is volt ilyen. Nagyon nagyon igényes és tiszta volt a párom, mégis valahogy nem jött be a természetes"szaga". Nem mondom, hogy büdös volt, csak valahogy érzékeltem mindig és nem találtam vonzónak. Ellenben a férjemét akkor is szeretem ha épp egész napos munka után esik haza vagy sportolt előtte. Soha nem éreztem őt büdösnek.
nov. 3. 10:17
15/32 anonim válasza:
Reggel sose szexeltem. Undorítóak vagyunk akkor valljuk be. Miért nem lehet este? Inkább fáradtan, vagy pihenés után, akár reggel zuhanyzás után mint közvetlen ébredés után.
nov. 3. 10:22
16/32 anonim válasza:
Kukába vele!
nov. 3. 10:24
17/32 anonim válasza:
15
Mondom te nem szexeltél még olyannal, akit igazán kívánsz. Párom izmos, jóképű, reggelente is nyugodt szívvel megdughat, kicsit sem undorodunk egymástól :D Nem érzek rajta semmilyen testszagot reggel sem.
nov. 3. 11:33
18/32 anonim válasza:
17. Hát igen, ilyen az, amikor két igénytelen egymásra talál. De hát min is csodálkozunk, valaki a pisi-kaki szexre is izgul...
nov. 3. 11:45
19/32 anonim válasza:
18
A fogmosás alap, de ha te ennyire bebüdösödsz estétől teggelig, akkor javaslok egy alapos orvosi kivizsgálást.
nov. 3. 11:48
20/32 anonim válasza:
18
Két igénytelen? Sportosak vagyunk, fullos testalkattal, hetente járunk fodrászhoz/borbélyhoz, minden nap 1-2 fürdés + 2-3 fogmosás, dezodor + parfüm alap, tökéletes egyenes fogsor mindkettőnknél, minden nap vagy másnap szőrtelenítés, rendszeres kozmetikus stb. Szeretnél te legalább csak egy levegőt szívni ilyen “igénytelen” emberekkel, hát még szexig eljutni egyáltalán, akár reggel akár este😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!