Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm olykor a reggeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm olykor a reggeli szeretkezés után nem most fogat és képes így munkába indulni. Hogyan tegyem neki szóvá? Kapcsolat elején vagyunk nem akarom megbántani.

Figyelt kérdés

Mikor közös szabadnapunk van akkor is, képes így nekiállni vasárnap főzni. Én meg így nem szívesen puszilgatom.

Hogy kellene neki szóvátenni hogy ne sértődjön meg? Miért jó ez neki így?

2022. febr. 14. 20:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
35%
Elvileg te vagy a szájában, nem? Annak meg örülj h így megy el dolgozni, mert így legalább más sem akarja majd puszilgatni.
2022. febr. 14. 20:19
 2/20 anonim ***** válasza:
67%

Lesznek ott még bajok, úgy gondolom.

A barátnődnek ez a természetes. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.

2022. febr. 14. 20:21
 3/20 anonim válasza:
44%
Örülj hogy bekapja
2022. febr. 14. 20:23
 4/20 anonim ***** válasza:
31%
Vannak olyan emberek, akik este mosnak fogat, vagy reggel reggeli elott, aztan egesz nap budos szájjal rohangalnak. Tesom is ilyen, szerintem rohadt undorito. Neha orulok a maszknak, hogy nem kell szagolnom a sok igénytelen ember szajat a buszon. Amugy en nem vagyok a kertelés híve, kerek perec megmondanam neki hogy reggel alap hogy fogat mosunk vsgy legalabb egy rágót bekapunk.
2022. febr. 14. 20:25
 5/20 A kérdező kommentje:
Ő semmit, és van hogy megérzem
2022. febr. 14. 20:27
 6/20 A kérdező kommentje:
Múltkor mondtam az esemény után, hogy "na megyek fogat mosni" hátha jön velem veszi a lapot, de nem.. csak annyit mondott hogy jó oké
2022. febr. 14. 20:29
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Akkor egy ilyen alkalommal kérdezd meg hogy "te nem jössz"?
2022. febr. 14. 20:32
 8/20 anonim ***** válasza:
62%
Én odakészítem minden nap a férjemnek. Én mikor fogat mosok akkor az ő fogkeféjére is teszek fogkrémet, mert nem mosná meg. Így meg igen.
2022. febr. 14. 20:36
 9/20 anonim ***** válasza:
19%

"Vannak olyan emberek, akik este mosnak fogat, vagy reggel reggeli elott, aztan egesz nap budos szájjal rohangalnak. Tesom is ilyen, szerintem rohadt undorito. Neha orulok a maszknak, hogy nem kell szagolnom a sok igénytelen ember szajat a buszon. Amugy en nem vagyok a kertelés híve, kerek perec megmondanam neki hogy reggel alap hogy fogat mosunk vsgy legalabb egy rágót bekapunk."

Hát te jó hülye vagy, valszeg olyan büdös a p.csád, mint a hónapos camembert sajt, de azért teszed magad.

2022. febr. 14. 20:45
 10/20 anonim ***** válasza:
85%

Hogyhogy hogyan? A lehető legegyszerűbben

Megtörténik a dolog, mielőtt bármit csinálna, szólsz, hogy "nem szeretnél fogat mosni?"

2022. febr. 14. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!