Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm olykor a reggeli szeretkezés után nem most fogat és képes így munkába indulni. Hogyan tegyem neki szóvá? Kapcsolat elején vagyunk nem akarom megbántani.
Mikor közös szabadnapunk van akkor is, képes így nekiállni vasárnap főzni. Én meg így nem szívesen puszilgatom.
Hogy kellene neki szóvátenni hogy ne sértődjön meg? Miért jó ez neki így?
Lesznek ott még bajok, úgy gondolom.
A barátnődnek ez a természetes. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.
"Vannak olyan emberek, akik este mosnak fogat, vagy reggel reggeli elott, aztan egesz nap budos szájjal rohangalnak. Tesom is ilyen, szerintem rohadt undorito. Neha orulok a maszknak, hogy nem kell szagolnom a sok igénytelen ember szajat a buszon. Amugy en nem vagyok a kertelés híve, kerek perec megmondanam neki hogy reggel alap hogy fogat mosunk vsgy legalabb egy rágót bekapunk."
Hát te jó hülye vagy, valszeg olyan büdös a p.csád, mint a hónapos camembert sajt, de azért teszed magad.
Hogyhogy hogyan? A lehető legegyszerűbben
Megtörténik a dolog, mielőtt bármit csinálna, szólsz, hogy "nem szeretnél fogat mosni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!