Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az incelnek csúfolt ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelnek csúfolt ember maximum ebben reménykedhet?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy hajléktalan 25-30 közötti nővel. Nem az ideálom de amúgy látszott rajta hogy nem rég kerülhetett ki. Testalkata még sportosnak is volt mondható. Alap apoltsaga olyan közepes volt. Pl a fogai meg voltak , viszont a haja koszos volt (mit várunk utcán él), a ruhája nem volt koszos.

Na de ez jár nekünk egy hajléktalan? Kérdezgetett és simán haza vihettem volna mefürdetni! Aztán gumival simán megdughattam volna.

De szánalmasnak éreztem volna magam hogy kihasználók egy csöves fiatal nőt azért mert csak melós vagyok, és pocakos férfi… azaz másképp esélyem nincs nőt kapni a jelenkori világ elvárásai miatt. Meg ugye sok bajt is okozhat egy ilyen nő. És azt se felejtsük el hogy ő se vonzódna hozzám. Csupán hálàból vagy kihasználás alapon szexelne velem azért mert beengedtem a lakásomba.

#hajléktalan #kövérség #incel #Vagy bánat hoki #Ennyit érdemel egy csóró férfi
nov. 1. 07:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 anonim ***** válasza:
81%
100 az az unalmas, hogy ti nem veszitek emberszámba a nőket...
nov. 9. 13:25
 102/115 anonim ***** válasza:
12%

"100 az az unalmas, hogy ti nem veszitek emberszámba a nőket..."

Ki írhatta ezt , jaj jaj, hu ha de nagy rejtély:

Ez amúgy nem volt válasz az idézetre. Arra tessék válaszolni. Egyébként meg ez remek szórakozás unalmas meetingek alatt.

nov. 9. 14:13
 103/115 anonim ***** válasza:
19%

"Ez amúgy nem volt válasz az idézetre. Arra tessék válaszolni. Egyébként meg ez remek szórakozás unalmas meetingek alatt."

Ez is remek szórakozás, mi is szadisták vagyunk mint te akik erre izgulnak hogy kötekedünk. Szóval ja , te meg én kollégák vagyunk kedves válaszoló.

nov. 9. 15:00
 104/115 anonim ***** válasza:
81%
#100 ilyen buta emberek miért léteznek egyáltalán :( csak leszívod az egyszerű ember energiáját azért, mert te sikertelen vagy. Felesleges ember :/
nov. 9. 15:29
 105/115 anonim ***** válasza:
24%

"#100 ilyen buta emberek miért léteznek egyáltalán :( csak leszívod az egyszerű ember energiáját azért, mert te sikertelen vagy. Felesleges ember :/"

Mi ez a sok harag benned?

Mégse olyan jó az életed ezek szerint?

nov. 9. 15:38
 106/115 anonim ***** válasza:
86%
#105 én nem az a válaszoló vagyok, hanem egy másik. Tudod, többen észreveszik, hogy mennyire nem vagy emberek közé való. Te nem vagy férfi, miért háborodsz fel azon, a nők mit tesznek? Te kívülálló vagy....
nov. 9. 16:05
 107/115 A kérdező kommentje:
Már többet nem láttam a hajléktalan nőt. De nem is baj. Csak pillanatnyi gyengeségnek tudom be a gondolatot. Jobban érdemlek ennél.
nov. 9. 16:26
 108/115 anonim ***** válasza:
75%
108 ő jobbat érdemel ennél... Te meg néhány taslit, hogy helyre rázódjon az agyad, amennyiben van még...
nov. 9. 18:19
 109/115 anonim ***** válasza:
86%
Én komolyan nem értem miért nem méssz el egy prostihoz de komolyan
nov. 9. 19:48
 110/115 anonim ***** válasza:
20%

"108 ő jobbat érdemel ennél... Te meg néhány taslit, hogy helyre rázódjon az agyad, amennyiben van még..."

Mármint azon kívül hogy lyuka van a hajléktalan nőnek mivel ér többet mint a kérdező?

Kérdezőnek legalább van háza meg munkája.

nov. 10. 07:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!