Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az incelnek csúfolt ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelnek csúfolt ember maximum ebben reménykedhet?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy hajléktalan 25-30 közötti nővel. Nem az ideálom de amúgy látszott rajta hogy nem rég kerülhetett ki. Testalkata még sportosnak is volt mondható. Alap apoltsaga olyan közepes volt. Pl a fogai meg voltak , viszont a haja koszos volt (mit várunk utcán él), a ruhája nem volt koszos.

Na de ez jár nekünk egy hajléktalan? Kérdezgetett és simán haza vihettem volna mefürdetni! Aztán gumival simán megdughattam volna.

De szánalmasnak éreztem volna magam hogy kihasználók egy csöves fiatal nőt azért mert csak melós vagyok, és pocakos férfi… azaz másképp esélyem nincs nőt kapni a jelenkori világ elvárásai miatt. Meg ugye sok bajt is okozhat egy ilyen nő. És azt se felejtsük el hogy ő se vonzódna hozzám. Csupán hálàból vagy kihasználás alapon szexelne velem azért mert beengedtem a lakásomba.

#hajléktalan #kövérség #incel #Vagy bánat hoki #Ennyit érdemel egy csóró férfi
nov. 1. 07:30
 61/115 A kérdező kommentje:

Nem olyan magasak az igényeim. A kicsit ducibb alkat is tetszik ha a személyisége is tetszik.

Nem én vagyok az ellenségetek az oldalon. Van sok tényleg szemét incel meg beteg elme.

nov. 1. 18:24
 62/115 anonim ***** válasza:
76%
61 neked nem személyiség kell, hanem csak egy punci, azt meg érthető okokból nem kapsz. Miért nem tudod elfogadni, hogy külsőleg és belsőleg sem vagy eléggé jó?
nov. 1. 18:39
 63/115 A kérdező kommentje:

62

Honnan veszed a bátorságot hogy egy vadidegennek egy anonim fórumon meg mond hogy ő mit szeretne?

Én meg azt mondom te nem szereted a pacalt. Kb annyi valóságalapja van.

nov. 1. 18:52
 64/115 anonim ***** válasza:
79%
Akkor neked mi az elvárásod? Mennyi házimunkát végzel? Meghívo a nőket néha egy egy fagyira? Mennyit keresel és milyen fizetést vársz el egy nőtől?
nov. 1. 18:59
 65/115 A kérdező kommentje:

64

Jelenleg minden házimunkát egyedül végzek.

Nincs nyár. Ilyenkor ki kívánja a fagyit ?

Nem számít és nem érdekel mennyit keres. Legyen munkája és tartsa fent ő is magát önállóan.

nov. 1. 19:12
 66/115 anonim ***** válasza:
54%

63 tényeket írok rólad. Azzal, hogy ilyen picsogós módon reagálsz, csak azt bizonyítod, hogy igazam van.

Amúgy....Ráhibáztál, mert egyébként tényleg nem szeretem a pacalt. 😉

65 cseréld ki akkor egy sütire, vagy kávéra mondjuk...

Legyen munkája, tartsa fenn magát, de azért ráizgulsz egy hajléktalanra is... Aham, értem...

nov. 1. 19:18
 67/115 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező, ezen az oldalon ez megy folyamatosan már régóta. Kudarcot vallott emberek osszák az észt másoknak, és fél mondatokból komplett diagnózist állítanak fel, hogy a másik milyen perverz állat. Mindezt tele rosszindulattal, vádaskodásokkal.

Unatkoznak. Ide járnak kiadni a gőzt, ami a saját kudarcuk miatt felgyülemlett.

A helyzeten semmit nem segít a pontozás, mert az ilyen keserű emberek egymást pontozzák fel, az elletmondókat meg le. Pont nem releváns az egész.

nov. 1. 19:19
 68/115 A kérdező kommentje:

66

Nem bizonyít semmit.

Én sem szeretem a pacalt

Süti vagy kávé? Nem probelma. Legyen

Ez a hajléktalanos dolog egyszeri és csak azért maradt meg bennem mert friss “élmény” volt a találkozás ha hívhatjuk így. És mivel az állandó magányban élek ezért volt amolyan lehetőség íze a dolognak. De én túl lelkiismeretes vagyok hozzá, és tartok a kihasznalastól is.

67

Tudom a legtöbb élete mèg az enyémtől is jobban romokban lehet. Ezt élvezik hogy beszologatnak másnak következmény nélkül.

nov. 1. 19:28
 69/115 anonim válasza:
68%
Ne játszd meg magad Bper
nov. 2. 01:18
 70/115 A kérdező kommentje:

69

Bolond vagy 🤣

nov. 2. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!