Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az incelnek csúfolt ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelnek csúfolt ember maximum ebben reménykedhet?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy hajléktalan 25-30 közötti nővel. Nem az ideálom de amúgy látszott rajta hogy nem rég kerülhetett ki. Testalkata még sportosnak is volt mondható. Alap apoltsaga olyan közepes volt. Pl a fogai meg voltak , viszont a haja koszos volt (mit várunk utcán él), a ruhája nem volt koszos.

Na de ez jár nekünk egy hajléktalan? Kérdezgetett és simán haza vihettem volna mefürdetni! Aztán gumival simán megdughattam volna.

De szánalmasnak éreztem volna magam hogy kihasználók egy csöves fiatal nőt azért mert csak melós vagyok, és pocakos férfi… azaz másképp esélyem nincs nőt kapni a jelenkori világ elvárásai miatt. Meg ugye sok bajt is okozhat egy ilyen nő. És azt se felejtsük el hogy ő se vonzódna hozzám. Csupán hálàból vagy kihasználás alapon szexelne velem azért mert beengedtem a lakásomba.

#hajléktalan #kövérség #incel #Vagy bánat hoki #Ennyit érdemel egy csóró férfi
nov. 1. 07:30
 71/115 anonim ***** válasza:
70 bar nem én vagyok 69, de....bagoly mondja verébnek...
nov. 2. 09:13
 72/115 anonim ***** válasza:
80%

Én egy nagyon ronda viszonylag túlsúlyos pasi vagyok most lettem 30. Szégyen de fizetek a szexért viszont van olyan làny aki elhìvott koncertre és olyan is aki óràn kìvül az az pénz nélkül akart beezélgetni velem. Ezért màr nem tartom magam egy nyomorult erőszakolónak de azért még bennem van valamennyire. Persze páran àtvertek lehúztak sajna. A lényeg hogy ha nem lenne ilyen lehetőség egyébként én is àtlag melós vagyok kb annyit vagy annyit se keresek mint te akkor sem jutna ilyen eszembe mert akkor tényleg erőszaktevő nem normàlis ember lennék.

Ha màr annyira tetszene akkor meghìvnàm kàvézni időt szànnék rà megpróbàlnàm segìteni. Fene tudja takarìtói àllást szerezni neki mosdási lehetőség és igen új ruha esetleg 10 ezret oda adni és valami munkás szàllóra mehetne. A kezdő lökés ez lenne. Közben tartani vele a kapcsolatot. Amikor nagyjàból àtlagos szintre ér nem kell neki segîtség stb akkor elhìvni randizni ha igent mond jöhet a többi ha nemet akkor el kell fogadni és örülni hogy segìtettél egy emberen. Ez az egyetlen jàrható út szerintem.

Egyébként megértelek nekem sem volt még kapcsolatom de én megéŕem a nőket és igazuk van.

Annyit tudok felmutatni hogy van egy női baràtom aki sokat segìt elfogadni úgy ahogy magam a 2 fizetős làny is segìt pl nem aggódom ha oda kell ülnöm a buszon egy nőhöz. Kezdem fel fogni hogy ugyan olyan emberek. Javult a kapcsolatom a kolléganőkkel is simán hìvnak kàvézni stb. Szóval nem rossz ez de bennen az érzés hogy nekem soha nem lesz tàrsam. Szex csak akkor ha van pénzem akàr mennyire batàti a hangulat akkor is be tartom a szabàlyokat még ha ők el akarnànak tekinteni tőle 1-1 alkalommal. Soha nem delejthetem el hogy nekik ez csak üzlet. A baràtsàg remek de kapcsolata lett nyilvàn hàttérbe szorulok. De azért lehetne rosszabb.

nov. 3. 09:06
 73/115 anonim ***** válasza:
84%
72 Ez legalább egy normálisabb hozzáállás, én személy szerint örülök, hogy így is lehet hozzáállni. Mint mondod, ha embereknek tekinted a nőket, szivesebben lesznek veled akár baráti kapcsolatban, hívnak kávézni. Szerintem ez fényévekkel jobb, mint az incelek nőgyűlölete. Én azt tudom javasolni, dolgozz kicsit a külsődön, a hozzáállásodat tartsd meg, olvass sokat, művelődj és hidd el, előbb utóbb lesz valaki, aki veled akar lenni. Sajnos pont 30 körül házas már sok ember, de jön majd az elválós hullám. Az incelekben nem a külsejük a legtaszítóbb, hanem hogy 2 perc után átüt a gyűlöletük és az önsajnálatuk. Ha te ezt már leküzdötted, fényévekkel előttük jársz.
nov. 3. 09:54
 74/115 A kérdező kommentje:

74

Az inceleket nem tudom, de bennem semmi nőgyűlölet nincs.

nov. 3. 09:59
 75/115 anonim ***** válasza:
83%

72 te egy halál normális férfinak tűnsz, nagyon kevés önbizalommal.

Tudom, hogy emiatt nem fogsz kedvelni, hiszen biztos sok helyről hallottad, de a túlsúly tényleg egy olyan dolog, ami leküzdhető. Sőt, feleslegből izmot építeni férfiaknál szexis :) (persze tudom, hogy ez sok munka!!)

Ne add fel, jó arcnak tűnsz, nálad semmi sincs veszve! A kérdező más kategória, őt a személyisége teszi vesztessé, de te aimán lehetsz még győztes ;)

nov. 3. 10:30
 76/115 A kérdező kommentje:

75

Ezaz ! Adj csak neki hamis reményt! Bár nem tudjuk milyen mértékű az elhízása , egészségi állapota, egyéb tulajdonság, anyagi lehetőségei…

Lehet hogy 10 év kellene hozzà hogy normálisan nézzen ki! De add csak neki a mellédumás reményt! Hiszen ha most 32 éves akkor mi az a röpke 10 év ugye? Mire akkor lesz majd lehetősége valami nőre. 😆

nov. 3. 11:22
 77/115 anonim ***** válasza:
84%
Mert az jobb amit te csinálsz? Fröcsögni a nőkre és sajnálni magad?
nov. 3. 11:24
 78/115 A kérdező kommentje:

77

Nem ezt csinálom. És igen a józan ész mellett döntők. Legalább tudom mire van lehetőség és mire nem.

nov. 3. 11:31
 79/115 anonim ***** válasza:
80%
78 igazából de, ezt csinálod, és ez az, ami miatt neked nem lenen esélyed a nőknél, míg annak a bizonyos válaszolónak igen.
nov. 3. 12:45
 80/115 A kérdező kommentje:

79

Nagyon akarnàm már holnap lehetne valakim.

Fel se merül benned hogy valakinek a gyakori csak szórakozás ? És valójában az hogy egyedülálló azt pont ő maga döntése? Hogy mi van ha szokásai rabja és esze ágában sincs alkalmazkodni senkihez? Az meg külön zavarja ha pénzt kellene áldoznia egy is szexert cserébe ?

nov. 3. 13:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!