Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez erekcios zavarnak számít? Hogy oldhatnám meg?
Tini vagyok, es 1-2 hete megfigyeltem hogy kissebb gyakortasággal lesz erekciom napkozben, enellett a baratnömnél is nehézkesen lesz, ha lesz is nem teljesen, csak ritkan
(Nem elek szexualis etletet). Nagyjabol 1 éve gyakran dohányzom, vapezek es snuszök, es még van egy máj állapotom. Az lenne a kérdésem hogy ez lehet hogy tényleg erekcios problema, vagy csak atmeneti? Ha viszont ez egy hosszan tarto dolog, akkor mivel tudnék rbbol meggyogyulni?

Én se értem igazán.
Amit kiszűrtem, hogy ritkán van napközben erekciód (ez mondjuk még nem is olyan gáz), viszont ha barátnőd mellett is nehézkesen van az már gond. Ahogy a dohányzás is az, meg a "máj állapotod" ami gondolom májbetegséget jelent se egy jó dolog.
Mindenesetre a "máj állapotodat" mindenképp kezeltesd, jelentsen ez bármit is.

Ne csodálkozz, h ha már tiniként szívod azt a sok szart akkor a farkad nem fogja senki.
A szád is olyan ízű és szagú lehet mintha egy teli hamutartót akarna kinyalni vki.
És nyilván hatással van a pöcsödre is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!