Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lányok, ti bevállaltatok már édeshármast másik lánnyal?
Figyelt kérdés
2 lány, 1 fiú felállásra gondolok. Ha szexuálisan nem vonzódok lányokhoz, de szeretném megadni ezt az élményt egy fiúnak akkor megoldható? Elkerülhető olyan kontakt a másik lánnyal, ami kellemetlen lenne egy hetero embernek? Nyilván az nem zavar, ha meztelenül látok másokat.
2 fiú, 1 lány esetében szerintem egyszerűbben megoldható a hetero fiúknak a “kontakt kerülés” mint az én esetemben.
Volt valaki hasonló szituációban? Mi volt a megoldás?
Mennyire tudtátok élvezni?
Köszönöm a válaszokat!
okt. 27. 18:08
2/9 anonim válasza:
Nem. De olyan fiúval se lennék aki ilyenre vágyik.
4/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a testnedv-csere elkerülhető azzal a másik lánnyal ilyen szituációban, ha meg ettől undorodsz, akkor nem neked való. Szerintem legyél őszinte azzal a fiúval, ne csinálj olyat megfelelési kényszerből, ami ijesztő vagy undorító számodra. Ha meg erőlteti, nem vagytok egymáshoz valók.
7/9 anonim válasza:
Előbb vállalnám be, hogy kettesben egy lánnyal.
A hármas számomra taszító, tök mindegy milyen felállás.
8/9 A kérdező kommentje:
Ja, nem nincs semmi ilyen erőltetős dolog. Nem beszéltünk erről, csak felvetődött bennem a kérdés és itt gondoltam találok olyat, akinek volt hasonlóban része.
okt. 27. 21:23
9/9 anonim válasza:
Kérdező,te a lány vagy a fiú vagy s melyik felállás gondolkodtatna el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!