Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy ilyen helyzetben elmondtam a dominámnak hogy az összes milliom bitcoinban van egy kriptotőzsdén? Ő most fosik és mindig előre kéri a pénzt mert
Figyelt kérdés
vagy a tőzsde omlik össze vagy hackerek lopják el a pénzemet vagy a bitcoin omlik össze vagy pedig a kriptó úgy ahogy van esetleg az egész francos mindenségokt. 26. 15:57
11/14 anonim válasza:
Ha kur.va lennék én se szívesem hallanék olyat hogy "lehet nem fogom tudni kivenni a pénzt" kb azt mondtad neki hogy nem biztos hogy mindig kifizeted. Ez nem a kriptoról szól meg hogy hol milyen pénzed van. Ezek után én is előre kérném a pénzt
12/14 A kérdező kommentje:
És hogyha nem ezt mondom akkor megbízik bennem? Ez sem reális
okt. 26. 18:30
13/14 anonim válasza:
Ha nem mondasz semmit akkor alapnak veszi hogy úgy mész hozzá hogy van miből kifizetned. Így kb szóltál neki hogy önhibádon kívül előfordulhat, hogy nem fizeted ki.
Ilyenkor szokott az előfordulni hogy pár alkalom után "véletlenül" meg is történik a "hoppá nem adja ki a pénzem majd valamikor kifizetlek"
Csak képzeld bele magad az ellenkező oldalba te is így gondolkoznál.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem hát én minden esetben igy gondolkozom például amikor előre utalást kérnek akkor alaposan megfontolom hogy belemegyek-e,
okt. 27. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!