Huobi, Okx, Gate.io a jobb kriptotőzsde?
Figyelt kérdés
A három közül tervezek valamelyikre regisztrálni, így az lenne a kérdésem, hogy a 3 közül melyik a legmegbízhatóbb. Értem ezalatt a személyes adataimat, pénzem "biztonságát", választék stb.
Illetve személyes tapasztalatokat is szívesen olvasok.
Binancen fent vagyok már, csak kéne még egy, a Binancen nem található valuták esetére.
A válaszokat előre is köszönöm.
2023. máj. 5. 14:13
1/5 anonim válasza:
En exeket elkerulnem messzirol, csak a kraken
2/5 A kérdező kommentje:
Mármint a Binancet is beleértve? Köszi a választ, azt meg tudnád indokolni, hogy miért gondolod így? Vagy csak szimplán megérzés? Nem kötekedés, csak abszolút tájékozódás, információszerzés céljából kérdezem.
2023. máj. 5. 17:00
3/5 anonim válasza:
Eleg jol ismerem a krakent es a konkurenciat. Nalunk van a legjobb response time, egyik legjobb kyc, van rendes proof of reserves, feek kicsit nagyobbak mint binancen, jobbak mint coinbasen de a binancet en messzirol elkerulnem. A shitstorm ami a binance korul kavarog ha egyszer beut akkor sokan beszopodnak
4/5 A kérdező kommentje:
A krakennel igazából az a bajom, hogy kevés rajta a valuta. A feek annyira nem zavarnak, ha kicsit nagyobbak, inkább a kevés választék. Egyébként minden ilyen kriptotőzsdénél (vagy a krakennél is) kell ez a fej körbe vevős hitelesítés?
És akkor a másik 3-at te fix hagynád? Mondom csak azért gondolkodom a gate.io vagy huobin mert talán az előbbin 1400+ míg utóbbin 600+ valuta van.
2023. máj. 5. 17:59
5/5 prettygood44 válasza:
Szerintem a GATE eléggé megbízható kriptó váltó és a legfrissebb hírek szerint érkezik Magyarországra a VISA kártyája is --> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!