Szerintetek megéri? A többi lejebb.
Figyelt kérdés
Tőzsdén vettem bitcoint amikor 13000 dollár volt az ára, amikor felment 65000-re akkor visszaváltottam dollárra, de a váltási díjak a nagy részét elvitték a haszonnak. Úgy látom ezen csak a kriptotőzsdék keresnek.2022. márc. 6. 19:21
1/17 anonim válasza:
5x-öződött a befektetésed értéke, konkrétan növekedett 52.000$-al állításod szerint. 52k$-ért váltottad vissza a BTCdet?!?!
4/17 anonim válasza:
akkor valamit sz@rul csináltál.
5/17 anonim válasza:
Vagy hazudsz vagy valami nagyon noname tozsde volt ahol direkt a hozzad hasonlok lehuzasara specializalodtak.
Az meg meg nagyobb kamu hogy te pont a cucson eladtad...
6/17 anonim válasza:
A kérdező valószínűleg pár ezer forintért vett bitcoint. Így nyilván soknak tűnhet a váltási költség, ezért nem maradt haszna.
Kedves kérdező,
A váltási díj %, illetve van valami alap kötelező összeg is. Ha nagyobb pénzzel vettél volna bitcoint, és nem 0.000001 db-ot váltottál volna, akkor most lenne hasznod.
Ennyi.
Üdv,
Válaszadó.
7/17 A kérdező kommentje:
Nem egy egészet vettem de nem is ez a lényeg hanem hogy amikor kitalálták a bitcoint azt írták mindenhol hogy ez egy új fizetési ezköz lesz. Ehelyett olyan lett mint egy részvény amit ha veszel ha eladsz a bukik keresnek rajtad.
2022. márc. 6. 22:38
9/17 anonim válasza:
7: kérlek mesélj nekünk hülyéknek, hogy miért a "bukik" nyernek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!