Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító a csókolózás?
Figyelt kérdés
Szexről ne is beszéljünk! Mindkettővel rengeteg baktérium és vírus adható át. Ismeretlennekkel aki csókolózik.... nos, szerintem rohadt igénytelen. Maximum akkor elfogadott, ha ismered az illetőt jól, és vannak tesztek mindenféle esetleges fertőző betegségről. De az utóbbi esetben is fenáll a veszélye kisebb virusfertőzéseknek illetve akármikor összeszedhet a partnered akár véletlen is valamit, valahol. A csók és a szex is csak arra jó, hogy kitedd az immundrendszered mégnagyobb veszélynek. Nyilván a védekezés sok mindent ki tud szűrni, de nem 100%, védekezés nélkül pláne ásol magadnak egy halál gödröt.okt. 11. 11:14
11/13 anonim válasza:
Nekem sem jön be, főleg, amikor még rá is ad erre a két turbékoló gerle, hogy 2*-esen is cuppog a téma...
12/13 anonim válasza:
Nézd, ez a te dolgod. Senki nem kényszerít rá soha, sem a szexre, sem a csókolózásra. Nem te lennél a világon az egyetlen, aki csókszűzen hal meg.
A fertőzéseket meg azért egész nagy mértékben el lehet kerülni, ha kicsit igényesen szelektálsz a potenciális jelöltek közül, az sem kötelező, hogy ismeretlenül csókolózz, és azért ha megismerted az illetőt, egész sok mindenre lehet következtetni az egészségi állapotát illetően, no, meg COVIDra már van védőoltás, influenzára is, Hepatitis ellen már vagy 2 évtizede kötelező, szóval ha 40 alatti a partner, akkor garantáltan oltva van ellene, nemi betegségek ellen meg egész jól véd a koton.
13/13 anonim válasza:
Szerintem te csak verd tovább magadnak mindig az való neked fogyatékos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!