Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak szerintem undorító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító a csókolózás?

Figyelt kérdés
Szexről ne is beszéljünk! Mindkettővel rengeteg baktérium és vírus adható át. Ismeretlennekkel aki csókolózik.... nos, szerintem rohadt igénytelen. Maximum akkor elfogadott, ha ismered az illetőt jól, és vannak tesztek mindenféle esetleges fertőző betegségről. De az utóbbi esetben is fenáll a veszélye kisebb virusfertőzéseknek illetve akármikor összeszedhet a partnered akár véletlen is valamit, valahol. A csók és a szex is csak arra jó, hogy kitedd az immundrendszered mégnagyobb veszélynek. Nyilván a védekezés sok mindent ki tud szűrni, de nem 100%, védekezés nélkül pláne ásol magadnak egy halál gödröt.

okt. 11. 11:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
🤣🤣🤣🤣🤣
okt. 11. 11:17
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
A testnedvekkel egy csomó baktérium is gazdát cserél, az igaz. A kérdés, hogy ennek mekkora a veszélye. Szex esetén ez egy ismert rizikó, ezért javasolt a monogám kapcsolat tartása vagy az óvszeres védekezés. Csókolózás esetén ez egy minimális rizikó.
okt. 11. 11:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha belegondolunk, maga az egész biológiai ember, emberi test undorító.

Elég csak arra gondolni, hogy több kilónyi fekália van most is a testünkben, azt hordozzuk mindenhová.

A női nemi szervről nem is beszélve, mi minden folyik/folyhat ki onnan, nem egy guszta valami.

Csóknál meg mikor már megérzem a másiknak a nyála ízét, meg kinyőti a nyelvét és látom, hogy tiszta lepedékes....brrr.

Ja, és olyan még nem volt, hogy valaki közel volt, és ne éreztem volna valamiféle szájszagot.

Csak izgalmi állapotban ezekről mind megfeledkezünk.

Volt egyszer egy tanulmány, hogy egy nő felfokozott izgalmi állapotban siman meginná a pohár vizet, amiben egy döglött légy van, úgy "el van borulva" az agya. Ugyanígy van a sok gusztustalan dolgokkal is, csak akkor nem fogja fel. De sokan beszámoltak róla, hogy szex után, mikor kitisztul a fejük, undlrt meg mocskosságot éreznek maguk iránt.

okt. 11. 11:24
 4/13 anonim válasza:
87%
Mondjuk az már eleve nem teljesen normális, aki random csókolódzik mindenféle idegenekkel.
okt. 11. 11:33
 5/13 anonim válasza:
100%

Fú, ez az egyik kedvenc kérdésem eddig, pedig már olvastam pár érdekeset :D

Az emberi test önmagában undorító, jól írja a 3. kommentelő. De a fajfenntartás ezen felülemelkedik. Szaporodni kell. Pont. Ez a célja a szexnek evolúció szempontjából. Semmi más.

Ha 18 év alatti vagy, akkor érthető a kérdésed kérdező, és cuki. Majd rájössz...

Ha 18 év feletti vagy, netán 30 feletti, akkor valami traumád van, zaklattak kiskorodban, amit nagyon sajnálok, ha igen. Esetleg undorod, mármint konkrét betegséged van, hogy így gondolkodsz, pl. aszexualitás.

Ami nem ciki, előfordul, akkor ne létesíts párkapcsolatot. Magánügy.

De a többi embert ne szidd, ne nézd le. Mert az ciki.

A szerelem, a szex, a csókolózás fontos dolog, az emberi élet elengedhetetlen része az intimitás. Konkrétan szükség van rá a fajfenntartáshoz, hogy az édesanya megérintse a gyermekét. Végeztek kísérleteket kisbabákon, anya nélkül, akik nem kaptak érintést. Vagy aki árvaházban nőtt fel, szülői szeretet, érintés, kapcsolat nélkül. Mindannyian sérültek. Lehet dolgozni rajta szakemberrel persze. De hátránnyal indulnak.

Akár egy puszi is, gondolj bele! Az is fertőző. De édesanyád mégis megpuszilt gyerekkorodban, és elkapta a betegségeid, a náthád. De továbbra is megpuszilt, mert szeret. Ösztön.

Értjük, undorodsz az intimitástól, azzal, ami ezzel jár. Nem, nem vagy vele egyedül. De büszke ne legyél rá!

Hát 3. kommentelő, szerintem meg a férfi test sokkal undorítóbb, ami kilövell belőle, a túró, az erős izzadság, a rengeteg szőr stb. Az igénytelen férfiaknál, mármint. Mindegy, hogy nő vagy férfi, ha igénytelen, undorító. Ha igényes, az szuper, az szexi, neki több esélye is van a párkapcsolatra, szexre.

A nőkből normális esetben minimális váladék folyik ki, ami színtelen, szagtalan, a neve méhnyák.

A nyál ennél sokkal undorítóbb, vagy az izzadás, vagy az ürülék, vizelet, a hajhullás, a hámló bőr, a hegek, a var, a csipa stb.

okt. 11. 11:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Elméletben igen. Gyakorlatban meg, ha szerelmes vagy, marhára nem gondolsz rá.
okt. 11. 12:06
 7/13 anonim ***** válasza:
29%

5. Nem mondtam, hogy a férfi gest nem undorító, csak én most ugye férfi szemmel a nőkről beszéltem.

Egyébként a nők meg a saját nemi szervüket hugyozzák le kb minden alkalommal.

okt. 11. 12:39
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Csak nem Müller Cecília írta ki ezt a kérdést?
okt. 11. 13:37
 9/13 A kérdező kommentje:
#8 De, és óva intek mindenkit ezektől a dolgoktól, mert a Covid nem alszik! Soha!
okt. 11. 14:11
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
Te magad vagy a vírus ember.
okt. 11. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!