Miért paszuj szagú a szám?
Figyelt kérdés
Mikor csókolózunk baratnőmmel(21L) miért mondja mindig, hogy paszuj szagú a szám?(23F) Mikor nem is ettem paszujt, minden reggel és este rendesen fogatmosok és szájvizet is használok, nem értem miért van ez, valaki tudna segíteni ebben? Előre is köszönöm!2023. okt. 27. 18:29
1/18 anonim válasza:
Kérdező, én tudtam, hogy mit jelent a "paszuly" szó: bab
De van neki több jelentése azt tudod??
"PASZULY főnév -t, -ok, -a (népies)
1. A hüvelyesek családjába tartozó, számos fajtában termesztett, fehér, piros v. sárgás virágú növény (Phaseolus vulgaris); bab.
6. (ritka, bizalmas) Kis fiú hímvesszője.
Szólás(ok): paszulyt se(m) ér: semmit sem ér, értéktelen, hitvány."
Szóval így kicsit vicces, de ne sértődj meg 🤣
Egyébként elegendő folyadékot iszol?
Egészségesen táplálkozol?
Sok tényező hozzájárulhat igazából.
2/18 A kérdező kommentje:
Kedves 1/1 válaszoló, köszönöm szépen a válaszát és, hogy megismertette a paszuj(ly!) jelentését, elegendő folyadékot iszok egy nap ami minimum 3 liter víz és az éves sem annyira egészségtelen, úgymondva átlagos ételeket szoktam fogyasztani.
2023. okt. 27. 18:43
4/18 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy érted, hogy kérdezni? O mondta nekem pár perce, hogy mindig paszuly szagú a szám és nevet rajtam.
2023. okt. 27. 18:48
5/18 anonim válasza:
Például, hogy hogyan érti, úgy érzi nagyon hasonlít a szád íze valamelyik bab feléhez, vagy olyan ízű mint a pöcsöd...
6/18 A kérdező kommentje:
Úgy érzi a számnak a szagát és nagyon frusztrál, hogy ez van. És bab félére hasonlítja a szám szagát.
2023. okt. 27. 18:53
7/18 anonim válasza:
Nos, ha ízlik neki, ne foglalkozz vele. Amennyiben undorodik, menj el dentálhigiénés orvoshoz,vagy gyanús, hogy inkább m'.
9/18 A kérdező kommentje:
Nem tetszik neki egyáltalán, nem erdélyi és nem ízlik neki sajnos
2023. okt. 27. 19:02
10/18 anonim válasza:
Egyél hagymát, hátha a hagymásbabot szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!