Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért is hiszik azt hogy a kor csak egy szám?
Szerintem azért van egy morális határ nem?
Azért egy 18 éves fiú csak ne jöjjön össze egy 45 éves nővel mert egyáltalán nem illenek össze egy szex tapasztalat belefér de párkapcsolat kizárt dolog szerintem.
Egy másik hasonló kérdés ihlette ezt a kérdést
Kérdező, te ki is vagy, hogy ilyen szabályokat akarsz másokra ráerőltetni?
46 éves vagyok, az előző barátnőm 22 volt. Aztán egy 19 évessel kavartam.
Kit érdekel, hogy te mit gondolsz? Ez a mi dolgunk.
Nyugi.. majd szétmennek. Párok nagy korkülönbséggel ritkák mint a fehér holló. Az, hogy most együtt vannak, nem jelent semmit. 10 év alatt a 22éves lánykával 10x fordul meg a világ, változik a nézőpontja, az életszemlélete, stb.
Ha magamból indulok ki, hogy hogy gondolkodtam 18-22 évesen, meg hogy gondolkodom most 33 évesen.. ég és föld a különbség. A mostani problémáim akkor elképzelhetetlennek tűntek, az akkori problémáim most meg nevetségesnek.
Szobatársam szülei közt pl 15 év van.
De én is csak úgy kaptam korban kb hasonlót, hogy az ország másik feléből van. A kortársaimmal nemhogy párkapcsolatilag, de jóformán sehogy se jöttem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!