Eljart a szam valamirol, de nem szeretnek tobbe errol beszelni vele. Hogyan kozolhetnem vele?
tegnap 4 oran at telefonaltam edesanyammal, rengeteg mindenrol beszeltunk, nagyon erzelmes temakat is erintettunk. sajnos elterelodott a beszelgetes olyan iranyba, ahol a nagy lelkizes kozepedte egyszer csak sirva fakadtam es kibukott belolem, hogy 12 evesen "eroszakos volt velem egy srac". (ezeket a szavakat hasznaltam, mivel nem kifejezetten megeroszakolt, es nem akartam, hogy tevhite legyen) ezt ezelott sosem emlitettem neki, amig veluk laktam nem voltunk kimondottan jo viszonyban es alig kommunikaltunk, aminek hatasara szinte alig ismerjuk egymast. egyaltalan nem kellett volna tudnia errol, borzasztoan sirtam es merges voltam magamra miutan leraktuk mert tudtam, hogy nem kellett volna elmondanom, nem is ertettem miert csinaltam, de mar nem volt mit tenni.
egyreszt egyaltalan nem vagyok vele olyan jo viszonyban, hogy szivesen reszletezzem neki ami tortent. (marpedig azzal bucsuzott el, hogy ha keszen allok beszelni errol lesz mit megtargyalnunk) nincs testverem, eloszor szembesul ilyen helyzettel es tapasztalataim alapjan nem kezelne megfeleloen a helyzetet.
masreszt a srac aki ezt tette azota felnott, rendes ember lett belole, megbanta amit tett es felnottkent bocsanatot is kert tolem. hiszek abban, hogy nem egy rossz ember, es csak a pillanat heveben tette kisgyerekkent azokat a dolgokat, es nem gondolom, hogy megerdemelne, hogy esetleg utolag megkapja ezt edesanyamtol. (mert sajnos kinezem belole, hogy esetleg felkeresne es kiosztana)
teljesen megertem azt, hogy tudni szeretne mi tortent, abszolut bele tudom elni magam a helyzetebe... de egyszeruen keptelen vagyok egy ilyen kenyes temat reszletezni vele amikor soha eletemben nem volt koztunk ilyen szoros viszony, raadasul nem is reagalna jol. szerintetek mit mondhatnek neki, hogy megertessem vele, hogy eleg ennyit tudnia es nem szeretnem megosztani vele a reszleteket?
Nem látom, mikor voltál te 12 éves de régen lehetett, ha már külön élsz.
Akkor a srác erőkaszoskodott veled, most meg az anyád fog.
Jogos az aggodalmad, hogy majd ő igazságot tesz, gondolom kompenzálni akarja a régebbi, zord magatartását.
Én nem beszélnék erröl már vele.
Vele nem, de valaki szakértőt keress, mert láthatóan nyomaszt még a dolog.
Én férfi vagyok 3 lánnyal, de szerencsére ilyen problémánk még nem volt, de hallomásból sejtem milyen rossz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!