Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért is hiszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért is hiszik azt hogy a kor csak egy szám?

Figyelt kérdés

Szerintem azért van egy morális határ nem?

Azért egy 18 éves fiú csak ne jöjjön össze egy 45 éves nővel mert egyáltalán nem illenek össze egy szex tapasztalat belefér de párkapcsolat kizárt dolog szerintem.

Egy másik hasonló kérdés ihlette ezt a kérdést

2023. jan. 1. 15:10
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
46%
40/N vagyok es 20-25 evesig erzem vonzonak a fiukat. Felette mar eletuntak lepusztultak (nem foglalkoznak sporttal,dietaval,oltozkodessel) az emberek vagy unalmas dolgokrol tudnak csak tarsalogni. :D Egyszeruen a szepet szeretem. Nem erzem ezt furanak.
2023. jan. 2. 09:39
 32/32 anonim ***** válasza:
30%
Spot the cougar ;)
2023. jan. 2. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!