Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 30 éves kor felett az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves kor felett az emberek hány %-a lehet szüz?

Figyelt kérdés
szept. 30. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon kevés, szerintem 2-3%
szept. 30. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Elofordul, de nem sokan lehetnek
szept. 30. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Hát szerintem max 10 ,de ennek nagyrésze azért mert beteg fogyatékos stb egy kis hànyada lehet az aki mondjuk nincs magával rendben. Szerintem. De az igazság odaát van ezt csak tippeltem
szept. 30. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem több mint írtátok. De ezt nehéz megmondani.
okt. 2. 11:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hol... Indiában, fekete Afrikában, esetleg az arab világban, vagy Latin-Amerikában az ilyen elhúzódó szűz állapot biztosan ritka, mint a fehér holló mind férfiaknál, mind nőknél. De a fehér világban, ott is inkább az ilyen jellegű országokban, mint Amerika, vagy az EU területe, szerintem meglepődnénk a valós számokon.

A 30 év körüli férfiak (28-35) kb. 30 százaléka szerintem szűz, de lehet van az 40 is.

okt. 7. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Akkor szerencsésnek mondhatom magamat hogy bàr kicsit késve de 20+ évesen puncihoz jutottam
okt. 7. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:

5 voltam.

Azért azt is hozzáfűzném, hogy azért nem mindegy, milyen puncihoz...

Mert nekem személy szerint 10/7 kapásból nem jön be.

okt. 8. 08:35
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Hàt az első 2 az fullos volt, azóta volt több is még ott változó 😃
okt. 8. 12:22
 9/9 anonim válasza:

Még azért kicsit távol vagyok a 30tól, de az vagyok.

Nem találtam meg a hozzám illőt...

Úgy vagyok vele, hogy elsőre az igazit... Bár lassan kétlem, hogy a mai világban működik még az ilyen...

FF

dec. 22. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!