Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az emberek miért gúnyolják ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért gúnyolják ki a 30 éves vagy afeletti szüzeket?

Figyelt kérdés
Unom már, hogy mindenhol perverz, lúzernek vagyok kikiáltva, pedig egyszerűen még nem találtam meg az igazit, mert zárkózott vagyok. Az oké, hogy "furcsa", meg "nem egészséges" de akkor is, ez nincsen korhoz kötve. Van egy felnőtt ismerősöm is, aki állandóan küldi nekem a perverz videókat, gifeket, eleinte nem zavart, de most már igen. Megkérdeztem, hogy miért küld ilyeneket? Azt mondta, hogy mert "perverz vagyok" pedig nem is.... 30/F
2018. máj. 16. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Én teljesen lesz.rom, ha vki szűz. Ő élete, ha neki jó, ámen.

N

2018. máj. 16. 13:58
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Azért gunyolják mert állitólag mindig az anyuci pici fiaik,és otthol laknak.
2018. máj. 16. 13:59
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Miért gúnyolják ki? Nincs rátok írva hogy szűzek vagytok

Attól hogy ti reklámozzátok meg minden 4. kérdés örök szűz 30-as férfiakról szól nem mi nem szűz férfiak, nők tehetünk...

2018. máj. 16. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Az összes 30-as szüz pasi mamahotelbe lakik.
2018. máj. 16. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha reklámozod, akkor kinevetnek, de nem a szüzesség miatt, hanem hogy ezen agyalsz. Ez mindenkinek a magánügye, nincs a homlokodra írva. Ezt csak az tudhatja akinek te mondod el.
2018. máj. 16. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

Ez egy baromság én most költözöm el. 25 vagyok. Akkor hogy is van ez?

2018. máj. 16. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Mert sok buta embernek az ad életerőt, örömet, hamis önértékelést, ha azon élheti ki magát, hogy a másik szűz. Persze jön a sablonos gondolkodás, hogy vagy azért mert bűn ronda, vagy mert meleg, vagy amit írnak, hogy mamahotel. Ezer más okai lehetnek, persze az már túl összetett gondolatsort eredményezne átlag ember agyában, így inkább betudják egyszerű hülye problémának. Egyszerűen nem fogják fel egyesek, hogy vannak dolgok, amire nagyon ki vagy éhezve, és látszólag volna is rá lehetőséged de nem lépheted meg. Számukra ez megint érthetetlen, mert ahogy mondják egyes extrovertált személyek, ők egy csomó problémát megoldanak egy csettintéssel, amikkel más introvertált társai éveket leszenvednek nyomók okkal.
2018. máj. 16. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:
*nyomós okkal.
2018. máj. 16. 14:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Én mamahoteles vagyok, de már érzem, hogy jó lenne elköltözni.
2018. máj. 16. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

ma 16:54

Sosem fogsz tudni elköltözni,tudod mennyi egy albérlet?

Munkahelyet is nehéz találni ahol nem csicskáztanak..

2018. máj. 16. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!