Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert gondoljak itt rengetegen, hogy kivancsi heterok nem leteznek?
Vannak a kiváncsi heterók, akiknek eszébe jut, hogy milyen lehet egy a saját nemébe tartozó ember micsodájával foglalkozni, érinteni, szájba venni, nyalogatni, a testébe fogadni, majd ezek a kiváncsi heterók megborzongnak, és kirázza őket a hideg, vagy esetleg öklendeznek.
És vannak a kiváncsi heterók, akiknek eszébe jut, hogy milyen lehet egy a saját nemébe tartozó ember micsodájával foglalkozni, érinteni, szájba venni, nyalogatni, a testébe fogadni, majd ezek a biszex emberek meg is teszik, amire kíváncsiak.
Capisci?
Én kíváncsi heteró nő vagyok.
De a másik nemmel való dolgokra vagyok kíváncsi.(Hármas, anál, BDSM, stb.)
Arra nem, hogy másik nőt milyen jó lenne megcsókolni vagy kinyalni. Felfordulna tőle a gyomrom. De hogy ő érjen hozzám arra sem vágyok sem kíváncsi nem vagyok.
Én pedig férfi vagyok és nőkre vagyok kíváncsi .
25 - voltam .
Rosszul gondolod, mert szerinted az első nem biszex dolog, de ők.a harmadik már igen...
Nem! Az első " indíttatása" már ugyanaz a biszexuális vagy.
Na akkor ènnkis törtènetem,a b@zizóknak!
47èves vagyok!!! 20èves koromba,figlalkoztatott a dolog,kipróbáltam. 1aktus volt,rájöttem nem az èn pályám. Azóta heterókènt èlem gyarló èletem,2gyerek,1felesèg. Eszembe se jut azóta,hogy azonos nemüvel. ...
Akkor èn jelenleg rejtett b@zi vagyok szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!