Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert gondoljak itt rengetegen, hogy kivancsi heterok nem leteznek?
Nem. És nem. Elméleti síkon MINDEN VALÓDI hetero undorodik mindentől, ami a saját nemének érintésével kapcsolatos.
Aki már eljátszik a gondolattal, hogy bármit is tenne egy azonos neművel, az már egy cseppet sem nevezhető heteronak.
Miért gondolják a langyosok, hogy ők heterók ??
Miért gondolják a forrók, hogy ők csak langyosok ??
Nem tudom milyen szabályrendszer létezik erre, ki mikortól nem fér bele a hetero orientációba.
Én 34 éves nő vagyok és soha, semmilyen körülmények között nem kívántam meg még nőt. Kipróbálás szinten sem érdekel és gyanítom soha nem is fog.
“ Nem tudom milyen szabályrendszer létezik erre, ki mikortól nem fér bele a hetero orientációba.”
Értelemszerűen onnantól, hogy veled ellentétben, érdekli a saját neme is.
Magyarul nem képes elfogadni, hogy nem hetero és próbálja kedve szerint átírni a kategóriákat. Ettől még homár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!