Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogyha egy társasházban élő pár szexuális életét a szomszédok is hallják?

Figyelt kérdés

Vendégségben voltunk barátoknál, akik társasházban élnek.

Épp beszélgettünk, amikor csak egyszer hallottuk, hogy (valószínűleg) a szomszéd nő nyökdécsel, ráadásul hangosan. Tartott vagy negyed óráig.

Én durekt itt még nem írom le a véleményem, de lentebb, miután elolvastam pár véleményt, leírom én is őszintén, mit gondolok erről.

szept. 16. 11:14
1 2
 11/18 gabor49 ***** válasza:
65%
semmi közömbös
szept. 17. 05:08
 12/18 oldboys73 ***** válasza:
83%
Nem foglalkozom vele, jobb mintha veszekednének és azt kellene hallagatni.
szept. 17. 06:12
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
fel kell tölteni a szekszszáundlóverzre
szept. 17. 08:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk rendszeresen csinálják. A nő nagyon a hangos a férfi meg úgy megy el mint egy felajzott oroszlán. Ráadásul alsóo hangon 30 perces. Olyankor van hogy szándékosan elkezdem dugni a páromat és kialakul egy hangverseny. :D
szept. 17. 09:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Megöl a sárga irigység!!!
szept. 17. 11:09
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Egy ismerősöm mesélte, hogy náluk egy meleg férfi pár volt, akiknél az előjáték valamiféle verekedés(!) volt, majd az akció. Na, az durva.
szept. 17. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

9-es vagyok: panelben nőttem fel.

Üdv a posztszovjet Kádári valóságban.

Ja, hogy lebontottuk azóta a panelokat? Nyilván nem. Még több van, csak most luxus társasháznak hívják, és a NER építi neked

szept. 17. 14:28
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

Izgató és idegesítő egyben.

Idegesítő, mert ilyenkor irigy vagyok és koncentrálni sem tudok a dolgomra, hobbimra, vagy épp az álvásban gátol.

szept. 17. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!