Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogyha egy társasházban élő pár szexuális életét a szomszédok is hallják?
Vendégségben voltunk barátoknál, akik társasházban élnek.
Épp beszélgettünk, amikor csak egyszer hallottuk, hogy (valószínűleg) a szomszéd nő nyökdécsel, ráadásul hangosan. Tartott vagy negyed óráig.
Én durekt itt még nem írom le a véleményem, de lentebb, miután elolvastam pár véleményt, leírom én is őszintén, mit gondolok erről.
Ha egyszer kétszer áthallatszik az még oké,de ha esetleg a hölgynek még zavaró hangja is van és sűrűn csinálják akkor lehet szolnék.
De amugy nem zavarna.Hangos csajjal én is voltam.Megijedtem mikor meghallottam milyen hangos.:D
Jó dolog. Ne légy irigy.
Nálunk is mindig szexelnek és olyankor hallgatózok és recsizek közben.
Helyes, hadd szexeljenek: otthon vannak és ez a dolguk!
Akinek nem tetszik, az ne hallgassa.
Attól függ, milyen rendszeres, és mennyire jó a csaj.
És a legfontosabb, hogy melyik napszakban csinálja?
Tinédzser koromban rendszeresen a szomszéd lakásban szexelő csaj nyögésére vertem ki.
Mostmár hogy van barátnőm meg saját szexuális életem, lehet hogy zavarna, ha mondjuk nem tudnék tőle aludni. De ha mondjuk este 10-kor csinálja az nem nagy ügy, olyankor max bekapcsolom a mélynyomót, amúgy is szoktam adni a szomszédoknak egy kis russian hardbasst, hardtechnot ha vmivel felb . sznak.
Pl. múltkor reggel 6-kor kopácsolásra ébredtem. Biztos úgy gondolta, jó ötlet meló előtt még felszerelni a vackát. Másnap hajnali 2-től 4-ig sivított a techno a szomszédnak. Hátha ha csak 4-kor alszik el, nem kell fel 6kor. Azóta valahogy nem kopácsolgat.
Ugyanez lenne a helyzet a szexelő szomszéddal is. Ha olyankor csinálja amikor nekem alvásidő van, akkor gondoskodom róla, és pontosan megtervezem, hogy ő mikor fog aludni, mert ha én nem akarom hogy aludjon, akkor nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!