Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogyha egy társasházban élő pár szexuális életét a szomszédok is hallják?

Figyelt kérdés

Vendégségben voltunk barátoknál, akik társasházban élnek.

Épp beszélgettünk, amikor csak egyszer hallottuk, hogy (valószínűleg) a szomszéd nő nyökdécsel, ráadásul hangosan. Tartott vagy negyed óráig.

Én durekt itt még nem írom le a véleményem, de lentebb, miután elolvastam pár véleményt, leírom én is őszintén, mit gondolok erről.

szept. 16. 11:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%

Ha egyszer kétszer áthallatszik az még oké,de ha esetleg a hölgynek még zavaró hangja is van és sűrűn csinálják akkor lehet szolnék.

De amugy nem zavarna.Hangos csajjal én is voltam.Megijedtem mikor meghallottam milyen hangos.:D

szept. 16. 11:22
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
A jó szex természetes velejárója a nyögés stb. Nem kell vosszafognia magát mert a négy fal között csinálja, ga kihallatszik hát istenem.. Azt is hallják mikor részeg drogosok ordítanak, vagy a szegregatum. Inkább ilyet hallják mint az előbbit. Amit kivaltana belőlem az egy ezigen nevetés.
szept. 16. 11:23
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Hát valahol meg kell élni a szexualitást, és hol, ha nem otthon? Az, hogy halljátok, az a vékony falak és a kivitelezés hibája, nem a szomszéd páré.
szept. 16. 11:23
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Jó dolog. Ne légy irigy.

Nálunk is mindig szexelnek és olyankor hallgatózok és recsizek közben.

szept. 16. 11:24
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Szexi és zavaró egyszerre. Hangszigetelt hálószobát mindenkinek, hadd lihegjen, nyögjön szabadon.
szept. 16. 11:25
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
irnek a haz eppitettojenek, kivitelezojenek, hogy sz.r munkat vegeztek kb. mint a szovjetektol atvett panelok. fingasz az 5.-en hallja 4 emelet.
szept. 16. 11:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Régebben, a vizsgaidőszakban hallottam rendszeresen a felettünk lakó párt. Nem zavart, maximum az, hogy olyankor éppencsak belefért egy kávészünet a tanulásba, mert sosem volt több az egész tíz percnél.
szept. 16. 12:25
 8/18 anonim ***** válasza:
88%

Helyes, hadd szexeljenek: otthon vannak és ez a dolguk!

Akinek nem tetszik, az ne hallgassa.

szept. 16. 12:40
 9/18 anonim ***** válasza:
27%

Attól függ, milyen rendszeres, és mennyire jó a csaj.

És a legfontosabb, hogy melyik napszakban csinálja?

Tinédzser koromban rendszeresen a szomszéd lakásban szexelő csaj nyögésére vertem ki.

Mostmár hogy van barátnőm meg saját szexuális életem, lehet hogy zavarna, ha mondjuk nem tudnék tőle aludni. De ha mondjuk este 10-kor csinálja az nem nagy ügy, olyankor max bekapcsolom a mélynyomót, amúgy is szoktam adni a szomszédoknak egy kis russian hardbasst, hardtechnot ha vmivel felb . sznak.

Pl. múltkor reggel 6-kor kopácsolásra ébredtem. Biztos úgy gondolta, jó ötlet meló előtt még felszerelni a vackát. Másnap hajnali 2-től 4-ig sivított a techno a szomszédnak. Hátha ha csak 4-kor alszik el, nem kell fel 6kor. Azóta valahogy nem kopácsolgat.

Ugyanez lenne a helyzet a szexelő szomszéddal is. Ha olyankor csinálja amikor nekem alvásidő van, akkor gondoskodom róla, és pontosan megtervezem, hogy ő mikor fog aludni, mert ha én nem akarom hogy aludjon, akkor nem fog.

szept. 16. 17:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
9 - Te milyen putriban szocializálódtál?
szept. 16. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!