Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lábfétisesek mit gondolnak a nagyobb méretű női lábakról?
Figyelt kérdés
40+ ra gondolok méretileg,és nem csak a fétisesek válasza érdekel.szept. 10. 08:34
1/8 anonim válasza:
A nagy lábakért vannak oda, tanúja voltam egyszer egy ilyennek:)
2/8 A kérdező kommentje:
Minek voltál tanúja #1 es válaszoló? Ha van kedved,leírhatod,ha itt nem szeretnéd,privátban is akár. Köszi!
szept. 10. 09:03
3/8 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejön, ha egy nőnek nagy lába van, 40+.
Természetesen legyen ápolt.
4/8 anonim válasza:
Szerencsétlenek úgy néznek ki, mint a kenguruk.
5/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, ha egy nőnek nagyobb a lábmérete.
A hossza nagyon izgató tud lenni.
6/8 anonim válasza:
Semmi gond vele, csak legyen rajta egy szép Adidas Superstar.
7/8 anonim válasza:
lábfétisesként engem nem különösebben érdekel a mérete
8/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a nagy női lábakat:) Különösen ha a lánynak nagyobb a lába mint nekem(42)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!