Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/lányok néztek már titeket valaha prostinak ?
Engem is, pedig csávó vagyok. Meleg férfiak írogattak, hogy fizetnének, ha leszophatnak. Elég fura emberek vannak ezen az oldalon...
f
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi történhet velem, de egyszer egy szülinapi buli után tényleg prostinak néztek. Elmesélem az egészet, úgy kezdődött az egész, hogy elmentem bulira, egy szórakozóhelyen volt szombat este. Jól indult az este, de valahogy összevesztünk a pasimmal. Már nem is emlékszem pontosan, mi volt a vita tárgya, de elég komolyra fordult a dolog, és én úgy döntöttem, hogy inkább lelépek. Nem volt kedvem tovább maradni, így hát elindultam haza. Persze buliba mentem ezért a külsőm nem volt átlagos, egy kék csíkos crop topot viseltem, egy bőr miniszoknyát meg a kedvenc telitalpú magas sarkúmat. Tudod, az a fajta cipő, ami bármit feldob, de egy idő után megőrít, mert kicsit kényelmetlen. Szóval ebben a kombinációban, kicsit már becsípve, elindultam hazafelé. A pia hatására nem igazán voltam biztos a lépteimben, ezért hol megálltam, hol megint elindultam, fel-le sétáltam az utcán, és közben persze dőlöngéltem is rendesen. Ahogy ott bolyongtam, rájöttem, hogy túl messze van a hazautam, és hogy valahogy haza kéne jutnom. Gondoltam, stoppolok, hátha valaki felvesz. Megálltam egy sarkon, ahol egy buszmegálló is volt, és ott álldogáltam, néha pedig dőlöngéltem előre-hátra a sarkaimon. A cipőm már teljesen kikészített, de azért tartottam magam. Közben persze elég kacér kedvemben voltam, még a vita ellenére is. Ahogy ott ácsorogtam, láttam, hogy egy autó lassan közeledik felém. Gondoltam, talán megkérdezi, merre van valami, vagy hogy szükségem van-e segítségre. Amikor a kocsi mellém ért, az ablak lassan leereszkedett, és egy pasas hajolt ki rajta. Felém hajolt, én meg kacéran rávigyorogtam, mondtam neki valami olyasmit, hogy „Na, mit gondolsz, elviszel valahova, vagy csak nézelődünk?” Erre a fickó rám nézett, és teljesen komoly arccal megkérdezte: „Mi mennyibe kerül?”
Hát, azt hittem, leesik az állam! Először fel sem fogtam, hogy mit kérdez, aztán persze leesett, hogy ez a pasas tényleg prostinak néz engem! A pia még dolgozott bennem, így az első reakcióm egy harsány nevetés volt. Képzelheted, ott állok, részeg vagyok, próbálom megőrizni az egyensúlyom, és ez a fickó azt hiszi, hogy én itt árulom magam! De aztán gyorsan összeszedtem magam, és mondtam neki: „Hé, vicces vagy, de én csak haza akarok jutni, nem foglalkozom ilyenekkel.” Látszott rajta, hogy teljesen zavarba jött, és rögtön szabadkozni kezdett: „Bocsánat, azt hittem, te dolgozol”, majd gyorsan elhajtott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!