Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok/lányok néztek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/lányok néztek már titeket valaha prostinak ?

Figyelt kérdés
Hol és szerinted miért történt ? :D Várom a sztorikat

szept. 2. 16:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
10, Gondolom az is egy olyan idióta aki minden üzenetemre megkérdezi hova élvezzen a f@rok?
szept. 2. 18:33
 12/22 anonim ***** válasza:
66%

Napi prostis kérdés pipa.

Egyébként nem tudok róla.

szept. 2. 18:39
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
Aki minden hozzászóláshoz ctrl+c ctrl+v támad. Tartalma meg amit a 10-es irt.
szept. 2. 18:55
 14/22 anonim ***** válasza:
csóri Gordon , bár nekem róla Gordon Gordon jutott eszembe a Dr.csontbol XDD
szept. 2. 18:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Gyakran előfordul pedig csak "szolid" buliba készülünk. Ha találkozunk 5-6 osztálytársammal hogy együtt menjünk, akkor azt kérdezgetik, hogy: "Valami prosti találkozó, tüntetés lesz a városban ?"
szept. 3. 05:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Buliba feltöltöztem kihívó cuccba, így mentem végig Budapest belvárosban , nem egy em bér szólított le
szept. 3. 05:54
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Igen, mert szeretek szexin ,kihìvóan ,izgatóan öltözni. Ráadásul a melleim eléggé extrém nagyok,a vékony derekamhoz és természetesen vastag az alsó és felső ajkam. (sokan hiszik,hogy szilikon feltöltes,de tényleg természetes) Derékig érő vörös -fekete hajfonat.Imádom a tűsarkúcipőket, a miniszoknyakat, extra rövidnadragokat. Mindenféle szexi, kicsit extrémebb ruhákat. Minimális sminket használok,nincs óriási szempillám stb. csak esti szórakozóhelyen, de reggeli kávézóba is ült már mellém pasi,hogy hol tudunk szexelni,mi mennyi stb. Jókat szórakozom rajtuk néha. 😅 Egészen messzemenő beszélgetesek alakulnak néha mire rajönnek,hogy nincs fizetős szexuális szolgáltatás 🤣
szept. 3. 09:35
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
#17: rendesen kíváncsivá tettél, megmutatod magad? :)
szept. 3. 09:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Kicsit jobban átgondolt bulizós ruha, kiegészítő összeállítás s a nő már is “prosti”. Én is kaptam már hasonló megjegyzést. Barátnőm rendszeresen de Ő erre kitalált egy nagyon jó megoldást :) :D
szept. 3. 13:08
 20/22 anonim ***** válasza:
A mai tinicsajokhoz képest a ténylegesen az utcán dolgozó prostik is visszafogotabban kulturáltabban viselkednek öltözködnek.
szept. 3. 15:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!