Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha megőrülök a nagy mellektől,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megőrülök a nagy mellektől, akkor nekem is érdemes kis mellű nővel összejönnöm?

Figyelt kérdés
Amióta szexuális életet élek, a nagyibb mellű lányokat sokkal izgatóbbnak tartom, mint a kisebb melleket. Nem kell itt a hatalmasokra gondolni, ha az átlagnál picit nagyobb is jó, csak jól meg lehessen markolni. Volt már kis mellű barátnőm, de őt nem kívántam olyan sűrűn. Ha ennyire oda vagyok a nagy mellekért, érdemes ilyen nőt keresnem?
szept. 2. 09:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Ha te arra izgulsz, akkor legyél nagymellű nőkkel, ennyi. Én meg pl. kisfarkú pasival nem lennék.
szept. 2. 11:48
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy kismellű nőként mondom, hogy inkább ne legyél. Én olyan pasikkal szeretek csak lenni, akik úgy vannak oda értem, ahogy vagyok, nem olyanokkal, akik húzzák a szájukat valami miatt. Miért kisebb mellekkel is nagyon jó nő vagyok. Ilyen ember nem érdemli meg a testem :D
szept. 2. 11:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Mert*
szept. 2. 11:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek van egyéni ízlése. Ha pisztolyt fognak a fejéhez, akkor sem dog valaki tetszeni neki, ha másiknak az a tökéletes.
szept. 2. 12:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, a kérdésben a válasz...

Én pl mindig is a kis- közepes mellű, sportosan vékony nőket kedveltem.

SOSEM volt duci, kövér, nagy fenekű, nagy mellű nőm....és nem is lesz, mert szexuálisan inkább taszító számomra. Szerintem fel sem állna, bármit csinálna egy duci nő velem.

Szerintem te is maradj az ízlésednél, ha neked ez jön be, keress olyat.

szept. 2. 12:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Nyilván nem. A kismellu imádok is sima luzerek akik nem tudnak összeszedni normális Cicis lányt, nekik marad a szúnyogcsípés. Persze azok meg ezt hiszik mekkora nők pedig csak csicskák.
szept. 7. 18:55
 17/17 anonim ***** válasza:
16os valami nálad nagyon nem okés....
szept. 7. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!