Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha megőrülök a nagy mellektől,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megőrülök a nagy mellektől, akkor nekem is érdemes kis mellű nővel összejönnöm?

Figyelt kérdés
Amióta szexuális életet élek, a nagyibb mellű lányokat sokkal izgatóbbnak tartom, mint a kisebb melleket. Nem kell itt a hatalmasokra gondolni, ha az átlagnál picit nagyobb is jó, csak jól meg lehessen markolni. Volt már kis mellű barátnőm, de őt nem kívántam olyan sűrűn. Ha ennyire oda vagyok a nagy mellekért, érdemes ilyen nőt keresnem?
szept. 2. 09:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, érdemes. Keress magadnak egy ilyen lányt, minthogy összejössz valakivel, aki nem az eseted és csak sopankodsz rajta, hogy milyen nagy mellű lányok jönnek veled szemben az utcán.

Persze ez attól is függ, hogy te is hogy nézel ki és veled az ilyen kaliberű lányok szóba állnak-e.

szept. 2. 09:33
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
Csak én nem értem, miért akarsz kismellű nőt, ha a nagymellűeket szereted?
szept. 2. 09:52
 3/17 A kérdező kommentje:

#1 sokan jóképűnek tartanak és sokat sportolok, sportos alkatom van.

#2 persze kis mellű lányok is nagyon szépek, csak sokkal nagyobb vonzalmat érzek a nagymellűek iránt. Én meg azt nem értem, hogy milyen válasz az, ami visszakérdez a kérdésre?

szept. 2. 09:56
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

"Én meg azt nem értem, hogy milyen válasz az, ami visszakérdez a kérdésre?"

Szerintem olvasd már el figyelmesen a kérdést, amit kiírtál:

"a megőrülök a nagy mellektől, akkor NEKEM IS érdemes KIS mellű nővel összejönnöm?

szept. 2. 10:00
 5/17 A kérdező kommentje:

Igazad van, úgy értettem, hogy nekem NEM is érdemes kis mellű nővel összejönnöm?

De szerintem lehet tudni a szövegkörnyezetből, hogy erre gondoltam.

szept. 2. 10:06
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon kéne szeretném az adott lányt ha összejönnek nagymellűvel..sose jött be.
szept. 2. 10:37
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem tudod mi a jó #6.
szept. 2. 11:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

41vagyok tudom mi a jó nekem hidd el...

16eves korom óta deszka kismellüek jönnek be..

szept. 2. 11:43
 9/17 A kérdező kommentje:
Pedig az igazi nőies alakhoz jó, ha nagy mell is van. A deszka kismellű lányok olyanok, mintha egy férfival lennék.
szept. 2. 11:44
 10/17 anonim ***** válasza:

Magad nevében beszélj :)

Volt F kosaras bnőm

szept. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!