Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szülők, miben alszotok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők, miben alszotok, pizsamában, fehérneműben vagy akár ruhátlanul, otthon meztelenkedtek esetleg, a gyerekek hány éves korától nem érzitek illendőnek a pucérkodást?

Figyelt kérdés
Annakidején gyerekként, ha szüleid meztelenül aludtak, tartózkodtak, jelentek meg néha otthon, miként vélekedtél erről, miként befolyásolta a lelkiállapotodat vagy szexuális fejlődésed?

aug. 27. 00:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akinek nem tetszik, nem nézi.
szept. 29. 13:31
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező! Vizuális alkat vagyok, így ott a pont! :) :D

Én sem szerettem volna látni meztelenül szüleimet! Gyerekeink előtt sem mutogatjuk magunkat. Megesik, hogy fehérneműben látjuk egymást, de ennyi.

szept. 29. 13:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én franciabugyiba és topban alszok,nekem az a kényelmes,semmi sincs belőle,ha így látnak a gyerekeim.Nyáron szoktam meztelenül is,ha meglátnak,hát akkor megláttak ez van.

14 éves lányom van és 11 éves fiam.Nyáron,ha nagyon meleg van este is,akkor a fiú is alszik meztelenül,a lány csak bugyiba (külön szobájuk van).

Annak idején láttam anyukámat is és apukámat is néha meztelenül,semmi bajom nem lett tőle,egészséges vagyok és családom van.

nov. 4. 09:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!