Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék síkosítót használni a párommal de még nem volt semmilyen tapasztalatunk ilyen téren. Mit tudtok javasolni?

A párod se tudja a választ?
Akkor ez van:
1. Az előjátéktól eléggé be tud nedvesedni a hüvely.
2. Szerintem úgy a szexhez, mint a gyakori szexualitás rovatához még túl fiatalok vagytok.

Én 72F vagyok, a párom 70N
Tényleg túl fiatalok.
4-5 éve szeretkeztünk utoljára (az akkori párunkkal) Akkor még egyikünknek se volt gondja és most - hogy egymásra találtunk- erős érzelmi kötődésünk van egy más iránt amit szeretnénk testiben is egy kicsit megerősíteni.
Ez megy döcögősen. Nehéz a behatolás.(Jó, nem voltak túl nagy elvárásaink.)Nem gondolkodunk anális szexben. Mi már egy szolid hétköznapi puritán szeretkezéssel is beérjük.
Na szóval minden operatív input adatot megkaptatok.
Innentől most már jöhetnek az érdemi válaszok is akár.

Semmiképpen sem olaj bázisút. Az ilyen bizsergető vackok szoktak olajosak lenni. Éget és nem csúszik. Vizes bázisú ami egyben masszázs krém is. És még az íze is jó...
Ez pl

Kedves kérdező - az #1 vagyok. Az eddigiek alapján ez a magánvéleményem:
🤔
Az lehet, hogy "72 éves" vagy testileg, de ha itt ilyet kell kérdezned, akkor agyilag még nem nőttél fel a szexhez. Mindezért a véleményemet az esetleges lepontozások ellenére is fenntartom!
😂
Amúgy ebben a korban már inkább az erekcióval vagy általánosságban a libidóval szoktak gondok lenni, nem a bő nyállal és folyékony szappannal bárhol és bármikor megoldható síkosítással. Tehát ez a trollkodási kísérlet egy kissé impotensre sikeredett!
🤣
Kedves #1 és #6
Én nem pontoztalak le és ezt képernyő fényképpel bizonyítani is tudnám. Másoknak nem tetszett a válaszod. Talán azért mert nem volt érdemi válasz.
Bocs de nem érzem magam trollnak.

Értem, akkor ez egy komoly kérdés. Szerintem idevágó ez a gondolat:
"De az a nehéz gyerekkor, még meghatároz ilyenkor..."
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!