Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, miben alszotok, pizsamában, fehérneműben vagy akár ruhátlanul, otthon meztelenkedtek esetleg, a gyerekek hány éves korától nem érzitek illendőnek a pucérkodást?
Nálunk mindig is meztelenek voltak a szüleink.
Van két húgom is, abszolut ez volt a normális, szóval nem befolyasolt semmit.
Mondjuk, én most is meztelen alszok.
36/F
Szüleim nem voltak prűdük, de nem is meztelenkedtek előttünk. Láttuk olykor őket vagy testvéremmel egymást ruhátlanul és fehérneműben, de nem űztünk ebből sportot.
Elég sok partnerem, párom volt, de alapvetően mind vett fel valamit otthon is. Éjjel, ha szex volt megesett meztelenül aludtunk, de ritkán fordult elő bárkivel is, hogy egész nap meztelenül legyünk.
Szülőként, amíg kicsik a gyerekek kevésbé szégyenlősök a felnőttek is, majd idővel kialakul, hogy minimum fehérnemű, kis kényelmes ruhadarab legyen mindenkin. Alváshoz télen hosszú pizsamában vagyunk, nyáron rövid pizsama, póló, alsónadrág, bugyi a minimum.
Én kb 13 éves korom óta meztelenül alszom a mai napig. Ha nem megyek
Sehova vannak napok, hogy fel se öltözöm. A párom nagyon fázós de ha nincs meg a baja akkor ő is meztelenül alszik. A 7 éves fiunk meg eldönti, hogy miben alszik. Van mikor boxeralsóban van mikor meztelenül. Mindenki abban alszik és van otthon amiben szeret akkor pont lenni. Ez változó nap mint nap.
A gyereknek elmagyaráztuk, hogy a meztelenségben semmi rossz nincs de persze mindenki eldöntheti, hogy hogy érzi jól magát.
Fiúként van egy húgom, akivel gyerekként közös szobán osztoztunk, így elkerülhetetlen volt, hogy napi rendszerességgel lássuk egymást meztelenül. Ezért úgy neveltek minket, hogy családon belül ne legyünk szégyenlősek. Soha senki sem meztelenkedett otthon céltalanul, de ha úgy adódott, a szüleinket is láttuk pl. a fürdőszobába jövet-menet, vagy öltözködéskor.
Ezt így normálisnak találtam, mert ez volt a "rendszer" amiben felnőttem. Nem gondoltam róla semmit. Nem érzem úgy, hogy bármilyen módon befolyásolta volna a lelkiállapotomat vagy a szexuális fejlődésemet.
Nálunk általában mindenki pizsamában aludt. A szüleimet egyszer láttam meztelenül aludni, egy nyaraláson, amikor mindnyájan egy szobában aludtunk. Én hajnalban felébredtem és láttam hogy nincs rajtuk pizsi. Mikor rákérdeztem, azt mondták melegük volt, amit naivan el is hittem. Azt mondták, én is bármikor levehetem a pizsamámat, ha a melegtől nem tudok aludni. Otthon néhány alkalommal meg is tettem, illetve teszek.
Az én szüleim szoktak meztelenül aludni. Direktbe nem pucérkodnak, de pl. fürdőből kifelé nem zavartatják magukat.
Gyerekkoromban fürödtem együtt mindkét szülőmmel, így naponta láttam őket pucéran akkor.
De így jönni-menni nem szoktak meztelenül, csak ritkán, estefelé. Ez a mértékű pucérkodás engem nem zavar.
Ha lesz majd családom, gyerekem akkor nálunk ennél kicsit szabadabban fogjuk kezelni a meztelenkedést. Nem akarom hogy valami rossz, bűnös dolognak tartsa a gyerekem.
Ruha nélkül én nem tudok aludni, mert megfájdul a hátam, a feleségem meg fázós, úgyhogy alvás közben nem meztelenkedik senki. Ettől eltekintve a pucérkodás mindennapos; mármint nem céltalanul helikopterezek otthon, hanem tusolás, átöltözés közben bejönnek a gyerekek. Olyan is volt, hogy kerti medencézés után tusoltak a kölkök, én meg fáztam, nem bírtam kivárni őket, és beugrottam melléjük a kádba egy gyors zuhanyra.
Ha kicsit nagyobbak lesznek, gyanítom, ez változni fog, és ők fognak sokat szemérmeskedni.
Gyerekkoromban anyám egy kicsit visszafogottabb volt velem, félmeztelenül rendszreesen láttam, de teljesen meztelenül szerintem konkrétan soha.
Nagy melegben meztelenül alszom. N43
Lányon 16, ő is meztelenül.
Arra azért kíváncsi lennék, hány évesek és milyen külsővel vannak megáldva, akik meztelenkednek a kicsi vagy kamasz gyerekeik előtt? Mert nem hiszem, hogy egyesek megtelt krumpliszsák alkatát szívesen látnák a csemetéik, főként a kamaszok. 🤔 A lógó mellekről és lengedező apró vagy éppen méretes dákókról nem is beszélve. Még elképzelni is kellemetlen, amint anyuka a hatalmas narancsbőrös, tangás vagy meztelen hátsójával lehajol a mosógéphez, a sütőhöz és kivillan a sünije 😖🤢
Persze, ízlések és pofonok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!