Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyarok többsége miért küzd ennyi komplexussal?
10.
A sértegetesen és az újjal mutogatason kívül eddig mást nem írtál.
“ Mert a magyar nőknek vannak a legelszálltabb igényeik”
“ Pedig igaza van a kettesnek”
Ebben hol van hogy nem csak más a hibás ? 🤷🏻♂️
14
"Jajj azok a csúnya gonosz, nők. Ők tehetnek minderről!!!!!!
A férfiak csak abban hibásak hogy hagyták hogy kinyissák a szájukat.
Felháborító!!!!"
"A sértegetesen és az újjal mutogatason kívül eddig mást nem írtál."
És még mindig nem sikerült.
Írjál még pár ilyet, csak jobban alátamasztod amit írtam. Köszi.
"(meg ezernyi más dolgoban)."
Itt van a kulcs. Tessék. Mivel ez a nőkröl szóló téa volt, amihez hozzászoltram ezt nem fejtettem ki. De ha kiirsz egy kérdést a témában, szívesen felsorolom, hogy szerintem miben hibásak a férfiak még.
De a tényen nem változtat, hogy a magyar nők el vannak szállva. És ezt neked sem sikerült cáfolni semiylen formában :D
Én is a gyerekkora szavazok.
Ha gyerekkorban pozitív visszacsatolást kap a gyerek akkor nem lesz komplexusos és hamarabb lekuzni a rossz dolgokat is.
Pl. Több alacsony férfit ismerek. Az egyiknek ismerem a családját is. Nagyon jó fej szülei vannak és gyerekként is sokat beszéltek. Neki nincs gondja a magasságával, a személyisége is megnyerő.
Van egy másik srác aki viszont nagyon próbál kitűnni a tömegből és kompenzálni a viselkedésével a magasságát. Nagyon idegesítő, pedig alapból normális lenne. Látszik hogy nagyon rágörcsöl. Neki olyan szüli vannak akikkel sose beszélt ilyen dolgokról, sőt!
A gyerekkor meghatároza a felnőttkori személyiséget.
Nekem mindig gyerekes volt hogy a "nők a hibásak" a "férfiak a hibásak".
A szülők és a társadalom a hibás. Minden kultúrában mások az értelmetlen társadalmi elvárások + ehhez jön a neveltetés. A te döntésed hogy ezeket követed vagy sem.
Köszi a válaszokat
Magyarországon már nincsenek nők ?
Magyarokat kérdeztem nem magyar pasikat (bár az is jelent valamit hogy egyből magukra veszik valakik és visszatámadnak )
A nők is tele vannak komplexussal nem csak a pasik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!