Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyarok többsége miért küzd ennyi komplexussal?
2.
Persze, ez is csak a nők hibája 😂
Neveltetés és társadalmi elvárások miatt van. Pl. Alap dolognal kéne lennie hogy a szülővel meg tudjon beszélni a gyerek mindent. Mivel a szülő se tudott kommunikálni a szüleivel így ő se fog tudni a gyerekével.
+ A média hatására torzul az önnkép.
Hagyjuk már ezt. Nézd meg a társadalmat. Szerinted mitől van az sok alkoholista ? Itt soha senki nem néz szembe a problémával. Mindenért más a hibás. Itt szerinted a nők a politikában Brüsszel vagy a komcsik vagy a törökök vagy bárki de mi tökéletesek vagyunk. A világon nincsen még egy ennyire traumatizált társadalom. Hallgasd meg a francia, olasz britt, spanyol himnuszt meg a magyart ott is csak a sírás meg
#6 Te mi a f*szomról beszélsz? Ki mondta, hogy a magyar férfiak tökéletesek? Ki mondta, hogy mi nem vagyunk hibásak? A magyar férfiak abban a hibásak, hogy hagyták a nőket így elszállni (meg ezernyi más dolgoban). De ez bem változtatt azon, hogy a magyar nőknek milyen elvárásai vannak.
Laktam Spanyolországban, Kolumbiában és az USAban. Ahogy írtam tapasztalat. A munkából adódóan szinte mindig szingli voltam így mindenhol ismerkedtem. Egyik helyen sem találkoztam akkora női elvárásokkal mint amilyen itthon van. Pedig mindhárom országban szebb nők vannak. De a magyarral el let hitetve, hogy ők különlegesek 😂. Csak a szűk környezetben van nem egy magyar nő, aki csak gazdag pasival hajlandó ismerkedni. Nézzék szét a neten. Hol van ennyi aranyásó.
Vagy nézd meg a szexuális fórumokat. A magyar nő átlagon felüli péniszű pasit akar, átlagon felüli fizetéssel stb amiért a punciját adja max. Persze van rengeteg kivétel itt is, de ha az arányokat megnézed akkor rájössz majd.
És mielőtt megkapnám,hogy kicsi a pöcsöm és szarul keresek. Egyik sem igaz.
Jajj azok a csúnya gonosz, nők. Ők tehetnek minderről!!!!!!
A férfiak csak abban hibásak hogy hagyták hogy kinyissák a szájukat.
Felháborító!!!!
#7 Te meg a kettes haver.
Tehát megint a más a hibás. Így is van.
#8 Téged sem az eszedért szeretnek, ugye? Szövegértés egyes.
#9 Szövegértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!